Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Bertel Johansen · Maskinmester

  Re: Jens Hedelund: Tak for linket............

  Tak for linket til FN's Verdenserklæring om Menneskerettighederne (1948). Det har altid godt af at blive rekapituleret, for det er en fin tekst.

  Men desværre anviser denne erklæring ingen rettigheder til de der så skal bære byrderne for alle de lande der IKKE så meget som drømmer om at opfylde de væsentligste dele af den erklæring, de som FN-medlemmer også selv har skrevet under på.

  Følgen er, at det mindretal af lande og mennesker der bestræber sig på at overholde denne erklæring bliver Sorteper, og at de af Godhedsindustrien ustandselig bliver moppet hver gang der rejses en smule forsvar imod simpel udnyttelse.

  Naturligvis skal DK bestandigt bestræbe sig på at efterleve FN´s Menneskerettighedserklæring, men den simple udnyttelsen og misbrug må stoppe. og hvis prisen er, at befolkningen så skal opdeles i "De Selvgode og Naive Prædikanter" og så "Det Skidne Farvand med De Klamme Kældermenneskerne og Deres Svovlstinkende Valgkryds" så fint med mig. DSF-DKK-DSV andelen af vælgerne kan sikkert udmærket leve med det.

  PS: Tænk om "De Selvgode og Naive Prædikanter" faktisk gav sig til at foreslå praktiske løsninger i stedet for at skælde ud med stadig mere underholdende ukvemsord om dem de ikke kan lide ? - så kunne det være at fællesskabet kunne finde ud at være i stue sammen igen.

  Men indtil videre må vi konstatere, at det kun er fra "Det Skidne Farvand med De Klamme Kældermenneskerne og Deres Svovlstinkende Valgkryds" at der kommer praktiske løsningsforslag og gennemførlig politik på sagen.

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal