Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Anthony Barrett ·

  Et fromt ønske

  Gid politikerne i SF, S, V og K kunne tage sig sammen til at udtrykke, at nok er nok, for derefter at samarbejde med hinanden om, hvad de politisk kan blive enige om. På samme måde som når flertallet i klassen siger til de bøller, der mobber flertallet.: nu gider vi ikke høre på jer længere.

  Hvis de ville, kunne de 4 nævnte partier godt nå frem til nogle kompromiser, de alle kan leve med, og som de kan melde ud før valgdagen.
  De kommer i virkelighedens verden alligevel til at indgå dem efter valgdagen. I det forløb taber de intet ved at koble Dansk folkeparti ud på forhånd, men vi vælgere ville få en tydeligere rettesnor at stemme efter.

  Den nuværende passive optræden fra de 4 partiers side er ikke efter modellen "del og hersk", men desværre efter recepten "hold mund og forvir."

  Den svenske model med at stille SD helt uden for klassen er ikke demokratisk, men det er et svaghedstegn, at de 4 nævnte partier klart udtrykker over for DF: vi gider ikke lege mere med jer og jeres symbolpolitiske cirkus længere. Det har vi brugt tid nok på. Danmarks fremtid handler om alt muligt andet end lige det.

Prøv fødevarer gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement