Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  ?? Reformforstoppelse og diagnose??

  Som ganske almindelig borger, der har arbejdet i undervisningssektoren i en menneskealder, kan jeg kun give Kjeld Møller Petersen helt ret.
  Hvordan i alverden kan man finde på den ene gang efter den anden at igangsætte omfattende og meget bekostelige reformer uden at foretage en forudgående grundig evaluering / diagnostisk undersøgelse af, hvad der er i vejen, hvad der ikke fungerer , hvad der fungerer og hvad skal der til, for at hjulene kan snurre hensigtsmæssigt? Man går igang med en behandling, uden at have stillet en diagnose.
  **I min optik tør man ikke stille diagnosen, for diagnosen vi primært blive: Blodmangel. **
  Når man ikke har klarlagt årsagen, og patienten hverken får ordineret behandling, jern eller blodtransfusion, så vil patienten i bedste fald få det dårligere.
  Af skræk for egen politiske taburet tør man ikke stå ved, at systemet er anæmisk pga af de omfattende nedsparinger og manglende tilførsler af energier/ressourcer. Derimod foreslår man politisk (som den rene kvaksalver) at blokere tilførslen af blod til hovedpulsårerne: Regionerne skal nedlægges....!!
  ....
  Kan man forestille sig, at en mekaniker går igang med at reparere en motor, uden først at finde ud af, hvad der er i vejen, hvad der skal gøres, og hvad der skal til.... og hvad det vil koste?
  ....
  Skolereformen blev trukket ned over hovedet på alle med afvisning af ethvert samarbejde med den store videns- og erfaringsbank, der har og havde fingeren på pulsen. Medarbejderne var både dovne, uduelige og uoplyste. Både de menneskelige og de funktionsmæssige omkostninger har været og er kolossale.
  Man gentog i sin egenrådige selvopfattelse "successen" med udflytningsreformen. hvor de rådgivende vidensfunktioner blev flyttet så langt væk fra Christiansborg som muligt... Helt til Hanstholm.. (I stedet skal der så ifølge det nyeste etableres erhvervsvirksomheder på Amager på nyetablerede øer.... samt dyr bebyggelse på opfyldte øer ude i Øresund)?

  Ok. Ret skal være ret. Man nedsætter råd og kommissioner,...men sørger dog for, at såfremt de ikke finder frem til det efter politikernes opfattelse rigtige resultat, så bliver man som rådsmedlem hverken politisk udvalgt og slet ikke genvalgt.
  Joooo, Dybbøl Mølle maler.... Vingerne snurrer,....I hvert fald, hvis der er vindenergi nok.
  ....
  Forhåbentligt tager jeg fejl, når jeg tror, at man igen, igen vil komme med en "storslået" reform uden at have rådført sig med sagkundskaben i sundhedsvæsnet og med de folkevalgte driftsherrer i regionerne.
  Indtil videre er alt en hemmelighed, så vi borgere har det som børnene op til jul. De ved, at de får "gaver" og er spændte på, om gaverne trods den flotte indpakning kan bruges til noget.
  PS: Hvis man har forstoppelse eller tarmslyng er det en god ide at gå til lægen, så der kan stilles en diagnose og den rette behandling kan ordineres og igangsættes..

Prøv justits gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement