Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Bertel Johansen · Maskinmester

  Re: Hans-Georg Nielsen

  Byrder: Som skatteyder må jeg konstatere, at min skat er for høj på grund af udgiften til en urimelig stor dansk selvpålagt udgift, begrundet i Menneskerettighederne. Dette kan ikke betegnes som andet end økonomisk udnyttelse af en naiv stat.

  Mobning: Flemming Chr. Nielsen´s udgydelser kan vist ikke betegnes som andet end mobning af dem han ikke kan lide. Hvad skal man ellers kalde hans karakteristik af nogle der befinder sig i "det skidne vande med deres svovlstinkende kryds" ?? Nå, de fleste af dem han ønsker at mobbe er sikkert lige så ligeglade med ham som med hans ligesindede.

  Praktiske løsninger: Udviste dømte kriminelle udlændinge som deres eget land unddrager Menneskerettighederne, skal DK jo ikke hænge på i evigheder. Flygtninge der kommer hertil uden valid ID-dokumentation og derfor alene på deres eget udsagn påberåber sig denne status. Familiesammenføringer i endeløse kæder med et betænkeligt familiemønster. Fortsæt selv problemrækken.

  Og så er det vel værd at bemærke, at Deres liste over lande der IKKE efterlever Menneskerettighederne er meget kort. Stort set hele den Islamiske verden udmærker sig her og en stor del af staterne i Afrika syd for Sahara, store dele af Sydøstasien og Kina og Indien. Og så er der faktisk kun et mindretal af stater tilbage til at bære det hele. I øvrigt: Jeg synes at De er lige lovlig kritisk ved at medtage USA som en stat der IKKE overholder Menneskerettighederne. Hvis det er Deres målestok, så er vi jo kun en ganske lille minoritet tilbage der kan pudse glorien. Og så går det da HELT galt.

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal