Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  Kim Nielsen...Hetz mod Rusland....? Nå?

  Og at påstå, at vi aldrig har været i krig med Rusland, er en påstand med gevaldige modifikationer. Ved slutningen af 2. Verdenskrig besatte Rusland Bornholm. Russerne bombede Nexø og Rønne og landsatte ifølge opgørelserne 7.700 soldater. Først et år efter, at det øvrige Danmark kunne fejre freden, trak russerne sig tilbage. Vi kan takke vores allierede for, at det ved fredsforhandlingerne endte med, at de trak sig tilbage.... altså med et års forsinkelse. Lige syd for Gedser blev stregen trukket ned igennem Tyskland, og Rusland besatte Østtyskland og byggede muren. Hvis man ser på et landkort, kan man kun blive glad for, at vi kunne fejre freden som et frit land i maj 1945.
  Rusland mangler adgang til havet, Derfor problemer på bla Krim og i Ishavet, og russiske ubåde har rumsteret i Østersøen bla i Svenske farvande Vi skal ikke være naive.
  Som den lille tut, der stikker op i Østersøen lige der, hvor det er vigtigt at komme ud fra Sankt Petersborg, ville vi være meget strategisk velegnede. DERFOR kan vi ikke klare os alene,
  Også derfor er diskussionerne om de russiske gasledninger forbi Bornholm til Tyskland meget vitale og aktuelle.
  At være opmærksomme og alerte betyder ikke, at man er fjendsk. Vi skal ikke være naive, ...og det håber jeg heller ikke, vores ansvarlige, politiske ledere er.

Prøv transport gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement