Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Carsten Dyhr-Nielsen ·

  I guder

  Kære Poul
  Jeg foreslår du bruger en time i weekenden på at læse evalueringen en gang mere, da du tydeligvis har glemt både konklusion og anbefaling. Læs originalen fremfor oversættelsen.

  Havde du fulgt bedre med i din egen organisations debatter og Claus Hansens mange uddybninger ville du vide præcist hvad mættet grundvand er, hvad iltet grundvand er, hvad EU's definition at grundvand relateret til nitrat er, samt sammenhængen til LOOP og GRUMO måleprogrammerne der levere data til overvågning af grundvandet (både mættet og ikke mættet). Det er rystende du efter en årelang debat hos Bæredygtigt Landbrug ikke kender forskel eller ved hvad LOOP programmet bruges til. Ligeså rystende som at regeringen sidste år skar ned på LOOP programmet, så det er mindre repræsentantativt i modstrid med landbrugets ønsker.

  Endelig brugte jeg ordet "næringstoffer", fordi du mfl ikke mener kvælstof er et problem og du ved naturligvis godt jeg taler om kvælstof. Du ved naturligvis også at 90% af kvælstofudledningen kommer fra landbruget. Du ved også at udledning ikke er faldet over en lang årrække. Hvis ikke skal BL nok finde en ny faglig rådgiver.

Prøv uddannelse gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement