Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Anthony Barrett ·

  Det paradoksale sammenfald af monotoni

  Der er et paradoksalt sammenfald af monooni i DF´ernes argumentation mod EU og koranskolernes indoktrinering af unge muslimske disciple, især med tanke på, at der næsten ikke findes to mere forskellige opfattelser af det korrekte verdensbillede end netop DF´s og Islams.

  Begge evner kun at se bagud i bakspejlet til fortiden, uden nogen form for erkendelse af, at fremtiden altid er uforudseelig, uanset hvilke problemstillinger man kommer til at stå over for, men at endnu ukendte løsningsmodeller indtil videre hver gang har givet os alle et skub fremad i en god retning.

  Brexit vil være et tilbageskridt for alle. Ikke så godt orienterede danskere må tro på, at når den britiske nationalbankdirektør advarer mod recession og at hele ledelsen af britiske industri-og handelsorganisationer er dybt bekymrede over reducerede eksport-og indtjeningsmuligheder i en lang fremtid, så må der være noget om sagen.

  I Danmark vil et Brexit være til stor skade for fiskeriet og for offshore industrien.

  Mener Allan Gorm Larsen at det er helt uden betydning hvad britisk erhvervsliv og økonomisk ekspertise mener om Brexit, når blot man kan få sin antiEU ideologi ført ud i livet?

  Jeg erindrer en af de bedre danske statsministre der huskes for at have udtalt:

  IDEOLOGI ER NOGET BRAS

Prøv civilsamfund gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement