Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Jens Ole ·

  Penge taler

  Skulle Løkkegård og venstre ikke kæmpe for menneskerettigheder, med lige så stor iver over for Saudi Arabien og Filippinerne, hvor de rige, i og for sig, må skyde de fattige. Og folk sidder uskyldigt fængslet i i bure med 70 mennesker i flere år. Uden at komme for en dommer Og deres eneste forbrydelse er at de er fattig underklasse. Eller Kina, som ikke ikke har bevæget sig en tomme mhst. menneskerettigheder, Thailand Sydafrika.
  Der er uendeligt mange lande som har langt værre menneskerettigheder end Ungarn, Polen, eller Venezuela, for den sags skyld.
  Jeg vil ikke forsvare disse lande, men jeg hader når politikkere som laver lukrative handelsaftaler med de mest brutale regimer i verden , sætter sig op på den høje hest. Og der er Venstre og EU de aller værste. Imø er det et skræmmende, usympatisk, menneskesyn , når man holder hjerteskærende brandtaler om menneskerettighedder og så derefter ser mellem fingre med at , enhver har lov til at skyde en narkoman på Filippinerne. Det er skræmmende. Jeg er med på at vi som Danskere ikke kan lave et større oprør eller gøre meget. Men kom dog ned fra den høje og hykleriske hest.
  Mhst. Ytringsfrihed. Ja så har Hjort jo foreslået, helt op til 12 års fængsel for visse kommentarer og indlæg på de socialle medier. De kunne jo være påvirket af den Russiske efterretningstjeneste. Så hvis Venstre fik det som de ønsker. Kunne jeg måske slet ikke skrive sådan et kritisk indlæg som dette.
  Men Løkkegård har ret i at det ikke er menneskerettigheder som er Polens, Ungarns eller DF´stærke side. Men i det mindste definerer de ikke menneskerettigheder ud for hvad som kan svare sig økonomisk.

Prøv eu gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement