Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Peter Hansen · Menneske

  Jeg er træt, så træt...................... og vred.

  Træt og vred, over, at handicappede, børn og voksne, til stadighed ikke modtager den hjæp, som lovgiverne Folketinget og lovlydige skatteborgere kræver, de skal have.

  Jeg er træt og vred over, at vi i en hel generations tidslomme vedbliver med at forklare, dokumenterer over for hinanden, at love ikke overholdes.

  Kommunerne har ellers stor støtte på flere fronter til at forstå:

  DUKH
  Borgerrådgivere.
  Ankestyrelse.
  Ankestyrelsens Tilsyn
  Socialstyrelsen.
  Task Force.
  KL Kommunernes Landsforening en privat interesseorganisation
  Ankestyrelsen "HotLine"

  Ja, selv Fokketinget udstiller deres manglende gennemslagskraft i forhold til kommunernes magtfulde embedsmænd, ved at................................................

  Hold nu fast kære læser: Vedtager love der kræver, at love skal overholdes:

  https://www.ft.dk/samling/20121/forespoergsel/F16/BEH1-55/forhandling.htm

  Læs hvordan politikerne i selvforherligelse fortsætter med at forklare os andre hvordan og hvor skabet skal stå, velvidende, at det er een stor løgn, fordi det er ikke Folketinget der bestemmer.

  Læs for Pokker socialministerens 3die "Danmarkskortet" nyligt udkommet fyldt med skræmmende dokumentation for, at Folketinget er devalueret:

  2017
  https://socialministeriet.dk/nyheder/nyhedsarkiv/2018/apr/der-er-stadig-alt-for-mange-fejl-i-kommunernes-sagsbehandling-paa-socialomraadet-det-viser-de-nye-danmarkskort/

  2018
  https://socialministeriet.dk/danmarkskort/2019/mar/omgoerelsesprocenter-paa-socialomraadet-2018/

  Om 5 år..................

  Om 10 år kan vi GudHjælpeMig fortsætte med dette vanvid, hvor handicappede ikke modtager den hjælp, som Folketinget kræver.

  Jeg er træt og vred over, at mit Folketing er devalueret til TV-Avisens klovnecirkus, hvor politikerne helt åbenlyst har glemt, at de alle 179 medlemmer har 4 striber på uniformen, som tegn på, at det er dem, der burde styrer dette land med værdighed, fasthed og respekt for deres egne love.

  Trætte og vrede hilsner.

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal