Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Anne-Marie Krogsbøll · Rasende tvangsudskrevet datamalkeko for Singularity Universitys hjernevaskede kultmedlemmer....

  Singular University tannker i forklædning....

  "Frygten for hovedløs digitalisering må ikke spænde ben for et direkte samarbejde med borgerne om at afprøve nye muligheder for digital service."

  Hvorfor ikke? Hvis ikke man skulle frygte hovedløs digitalisering, hvad skulle man så frygte?

  Har skribenten - sammen med mange andre offentlige ledere - været på kursus/konferencer med Singularity University? For tankegangen lyder nærmest som direkte afskrift af denne ideologis farlige tanker, som sigter imod at overflødiggøre demokratiet, for det er alt for langsommeligt. Og også sigter mod at deregulere og overlade lovgivning og udvikling til markedet, da kulten mener, at jagten på profit af sig selv vil medføre enorme forbedringer for menneskeheden. Tankegang lyder faktisk som en moderne udgave af Ayand Rands tanker.

  Går skribenten ind for demokrati, eller mener hun inderst inde - som Singularity Universitys guruer - at demokrati bare er i vejen for de strålende visioner for menneskeheden, og at det er klogere at deregulere og overlade udviklingen til tech-eksperterne?

  I givet fald: Man kan slet ikke frygte disse tanker nok. Hvis man har sit liv og sit demokrati kært, bør man læse Mads Vestergaards skræmmende og gennemdokumenterede hudfletning af den hovedløse digitale udvikling herhjemme i den nye bog "Digital Totalitarisme", for under læsningen af denne bliver det lysende klart, at vi bliver direkte kuppet af disse tankers indmarch i Danmark - inviteret af vore toppolitiker og topembedsfolk.

  Det er svært at se ind i folks hjerner og læse deres motiver - men for mig ser det ud som om, grupper af vore topledere og beslutningstagere i ly af digitaliseringen bevidst undergraver demokratiet.

  Danmark er et demokrati, og det skal det blive ved med at være. Men elite- og ekspertvældet står og lurer i kulissen, klar til at tage over, når digitaliseringen har slået benene væk under vores demokrati. I mine øjne ligner det landskadelig virksomhed.

Prøv eu gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement