Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Ole Rasmussen · Ingeniør

  Pinligt af Ex. minister

  Pinligt af Ex. minister

  Vælgernes dom var tydeligt - en ny retning ønskes - og derfor skal grundlaget opdateres og tilpasses, og det passer ikke den " ondt ønskende" Ex minister.

  På trm.dk skriver den nye minister d. 23. august 2019 diplomatisk om at samarbejde om fremtidens infrastruktur og d. 30. august svarer Ex ministeren på Altinget.

  Dygtige inden for transport området ved, at brede og afbalancerede forlig, giver robuste planer for DK´s transport og infrastruktur. Og at " pop smarte journalister tror at ekstra blads retorik" giver indflydelse - når vælgerne har konsekvens tilpasset LA´s størrelse … jammen … man får helt ondt af LA´s videre liv i dansk politik.

  Rigtigt mange oplever dagligt at trafikken ikke fungerer på motorvejene - og kun få tror stadigvæk, at flere motorvejsspor er løsningen. Ind til hovedstadsområdet bør hurtige nye magnettog overvejes - og når befolkningen forstår, at det kun tager 35 minutter mellem Århus og København med magnettog … jammen … så ser rigtigt mange hvad magnettog kan give dem af tids gevinster.

  Man får helt ondt af LA - når det går op for borgerne, at der har været fremlagt magnettogs viden under den tidligere regering - Og at Ex ministeren har sat kikkerten for det blinde øje - og presset motorvejs ideer igennem, herunder en tendentiøs analyse vedr. Kattegat.

  Når medierne får analyseret Ex. ministerens journalistiske "larm/spin" - så kan det være at fokus kan komme på at anvende alle transportsystemers muligheder - og at vi i samarbejde får skabt nogle gode transport og infrastruktur løsninger i DK.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal