Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Peter Hansen ·

  Sur gammel ex minister

  Det virker som om, det er gået op for Ole Birk Olesen, at hans tid som Transportminister relativt hurtigt vil gå over i glemmebogen eller måske i bedste fald, vil han blive huske for forsøgsordningen med el-løbehjul.

  Og nu prøver han med de sidste krampetrækninger, at minde omverden om, at han helt bevidst gamblede og lavede en infrastrukturplan, der var baseret på et historisk smalt flertal.

  Konsekvensen blev, at vælger vurderede at både LA som parti, deres politik (herunder infrastrukturplanen) og flere personer i partiet (herunder formanden) ikke var gode nok til at være i Folketinget. Som Ole Rasmussen ovenfor skriver, så er det ved at være pinligt.

  Et spørgsmål til Ole Birk Olesen kunne jo være, når nu han savner sin egen infrastrukturplan så meget, om den stadig skal indeholde Tullebanen og Kim Christiansen omfartsvejen. De samlede 1.300.000.000 kr var jo en lille pris, når nu man lavede en plan til 112.000.000.000 kr.

  Og taget ud fra de øvrige transportordfører bemærkninger og ansigtsudtryk på samrådet forleden, så er Ole Birk Olesens infrastrukturplan snart glemt, og dagsorden rykket videre. Forhåbentlig kommer der en realistisk, bred politisk infrastrukturplan i stedet.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal