Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • M.S. Carstens ·

  Om kommunale sagsbehandlere*/ledere

  kan man vist efterhånden sige, at de er blevet en klan af mafialignende omfang.
  Der sparkes nedad og sagsbehandles som om den enkelte sagsbehandler får løn efter hvor mange afslag der gives og for hvor meget den eller de til sammen kan jagte og køre et menneske psykisk i sænk. Ja, flere endda til på randen af selvmord.
  Der hersker i dag en mistænkeliggørelse af klienterne af uanede dimensioner på nær sagt alle bevilligende kommunale kontorer og de kan trække sagsbehandlingen (uanset max-behandlingstid) i det uendelige uden at der kan sanktioneres. Skaderne, såvel psykiske som økonomiske er helt for klientens egen regning.
  Og skulle klienten så endelig efter års opslidende sagsbehandling få ret, så kan man være sikker på, at sagen er blevet så uigennemskuelig eller forældet, at en stor del af eventuel tilbagebetaling ikke lader sig udregne og at klienten er endnu mere medtaget sygdom handicap end før, da det under sådanne omstændigheder ikke kan lade sig gøre, at klienten skaber tålelige forhold for sig/oparbejder mestringsteknikker.

  Og, som der står skrevet i artiklen, så er ankestyrelsen en ringe trøst, for det første med 6 + måneders sagsbehandling, så kan kommunen efter 12 +måneders genbehandling komme med en lignende eller helt misforstået afgørelse, som så igen kan indberettes til ankestyrelsen, ......

  Sagsbehandlere*:
  også kaldet hæmoridevridere,
  for, at om der så "bare" er tale om en hæmoride, ville de bede om at få den udleveret, så de ved selvsyn kunne vende vrangen ud af den, for at overbevise sig om, at det virkelig er en hæmoride.

Prøv forskning gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement