Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Peter ·

  Jeg er førtidspensionist og reelt set en svindler som endnu ikke er blevet fanget

  Ja du studser måske over min overskrift om at jeg er førtidspensionist og er en svindler som bare ikke er fanget endnu.
  JA sådan opfatter jeg mit liv som førtidspensionist pga. den massive hetz der er imod de svageste i vor samfund, og jeg er hver evig eneste dag taknemmelig for min pension som jeg fik før 2009, for jeg ville næppe have overlevet at blive holdt for nar i systemet indtil jeg blev 40 år og måske stadig ikke være kommet nærmere en førtidspension eller erstatning for mine skader.
  Ærligt talt er jeg en hædermand, og har aldrig fået en fartbøde og jeg overholder loven efter bedste evner.

  Mit liv er idag således at Jeg ikke tør skrive offentligt på bla. Facebook om mit "lige gyldige" kedelige liv, af frygt for at kommune læser med. Ja jeg har tør ikke engang dele et billede fra mit hjem fordi jeg frygter nogen får ondt i røven over det ene eller andet. Med andre ord er jeg ikke rigtigt del af det moderne fælleskab og samfundet som sådan.
  Og jeg tør heller ikke bevæge mig ud på arbejdes markedet da man reelt set bare venter på at slå tvivl vedr. min arbejdes evne for at spare penge for der mangler jo ikke lige frem dårlige historier i medierne som næsten dagligt bekræfter min opfattelse af hvad folk risikere eller bliver udsat for.
  Men ærligt talt har jeg ikke alverden af "mental" energi i forvejen pga. psykisk sygdom og mit liv er et rod, men det er der nok ingen forståelse for når man en skønne dag med et "spion" kamera filmer mig grave lidt have eller en sjælden gang har et lille fiktivt smil på læben.
  Hvis man giver en lille finger så tager de hele kroppen.

  Ærligt talt føler jeg mig ikke som et frit menneske, men nok nærmere forfulgt. Ja det lyder tosset, men sådan er min virkelighed i Dagens Danmark. Jo mindre info jeg giver stat/kommune jo mindre chance er der for at blive røvrendt. Dette gælder også hos lægen hvor kommunen jo kan kigge med hvis de har lyst. I øvrigt en manøvre hvor de har det med at læse folks journaler som vinden blæser fordi de har en økonomisk interesse i ethvert ord som kan gradbøjes.
  Jeg beder fuldt bevist min læge om at skrive så lidt som muligt, eller helt undlader at taler om at jeg har det skidt.

  Egentligt har jeg gjort alt rigtigt.. Jeg har flere uddannelser, og arbejdet i både ind og udland. Ja jeg er sågar en højt dekoreret "helt", men det er bare fine ord og af 0,- kr værdi når det kommer til stykket.
  Ja man fodre mig sågar med min egen hale da man lystigt modregner mine løbende erstatning i min pension som jeg skulle have brugt på at få et så normalt liv som muligt som invalid.
  Oven i hatten straffes jeg hvis jeg flytter sammen med en så stjæler man endnu mere. Bliver jeg gift så modregnes dele af konens løn sørme også. Alt i alt tjener jeg alt for lidt til at betale top skat, men når man ligger alt sammen så betaler jeg faktisk mere skat end en Direktør % medsigt.

  Ærligt talt hvem vil dog gifte sig med en af Danmarks helte når de kan få et rigere liv på den anden side af hækken med en sund og rask nabo som ikke har nogen men samt et rigere liv da der ingen modregning er i hans/hendes løn.

  Glemte jeg at sige at min hobby er at købe/sælge aktier for at supplere min pension. De penge modregner de også en del af i min pension, iselv om at jeg betaler fuld skat af et overskud og det er mig som løber hele risikoen ved at investere mine spare penge.

  I bund og grund bliver jeg røvrendt økonomisk uanset hvad jeg laver og bliver fattigere år for år.
  Men jeg kan da se frem til at min løbende erstatning udløber som 62årig og jeg bliver højst sandsynligt tvunget tidligere på pension for at de kan spare penge. ;-(
  Det er skandaløst.

  Ærligt talt synes jeg man burde gøre det attraktivt for folk at gifte sig med en invalid. Det vil være billigere for staten på lang sigt.
  Yderligere synes jeg man bør give en statslig garanti for at hvis en førtidspensionist våger sig ud på arbejdes markedet for at bidrage at man har en garanti for at man ikke skal risikere at miste sin pension uanset hvad. Ærligt talt hvad har samfundet dog at tabe ved at give en sådan garanti. ;-(

  Ps. Jo længere kommune og stat holder sig væk, jo bedre er en førtidspensionists liv.!

Prøv forskning gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement