Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Alexander B ·

  Asta Bjerre

  Jeg har forklaret i mit indlæg, hvordan at CBD med en smule THC, kan virke mod angst og depression mv.

  Undersøg det..

  Har man generelt et skrøbeligt sind, vil der være risici. Har man det, kan selv alkohol udløse komplekser. En regulering også hjælpe med korrekt oplysning, så folk med hang til psykiske problemer kan undgå cannabis. Folk har gerne en idé om hvordan deres psykiske tilstand er. (f.eks. er man generelt et meget nervøst menneske, osv.)

  Har man så i forvejen de psykiske problemer, som jeg har talt om, så er det netop her at en CBD-opløsning er gavnlig.

  BJ
  Hash er narkotika bliver der sagt? Det er ulovligt? Skal det være grunden?
  Meget konform holdning at have.
  Med den logik kunne man godt nok gøre mange ting ulovlige. Bare fordi noget er ulovligt, betyder der ikke nødvendigvis, at den lov er retfærdig.

  Der er heller ikke bevist, at der noget link mellem psykose og cannabisforbrug. Det er og forbliver stadig en myte, indtil der er kommet en kendelse. En kendelse, som endnu ikke findes.
  http://cannabisandpsychosis.ca/ - Her er både for- og imod artikler.
  Jeg kan afsløre, at der arbejdes ud fra 3 hypoteser. 2 af dem går ikke på et direkte link mellem cannabis og psykose.

  Det skal selvfølgelig reguleres på en fornuftig måde, eksempelvis vha. coffee shops, hvor man skal være over 18 år for at købe det. For det er bevist, at der er skadeligt for unge, hvor hjernen stadig er udvikling. Netop derfor skal det reguleres. Pusherne er ligeglade med aldersgrænser. Skulle nogen unge få fat på stoffet alligevel, selvom det blev afkriminaliseret, så ville det jo være nøjagtig det samme, som når nu de får fat på det illegalt i dag. Dem der vil have fat på det, skal nok få fat på. Man kommer det aldrig til livs vha. kriminalisering. Aldrig.
  Se hvordan det gik under forbudstiden i USA i 1930'erne. Holdte folk op med at drikke? Nej da. de begyndte at drikke træsprit, hvor en af følgevirkningerne var, at man blev blind og ofte havde det også døden til følger.

  Læs evt. lidt op hvordan de bærer sig ad i Portugal.. Kan jo ikke gøre alt arbejdet for jer.

  ---
  Vi må se hvad det bliver til når yderligere 4 stater i USA skal stemme d. 8 november om legalisering af cannabis. Det ser lovende ud. Sker det, så tager forbudstiden af cannabis snart sine sidste åndedrag i den vestlige verden.
  ___

  Google er jeres ven.

Prøv fødevarer gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement