Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Erik Nørgaard · Selvstændig

  BJ og narkotika

  Nej BJ, - at du vil argumentere ud fra nul viden, det må du selv om; men du skriver, at hash er narkotika?
  Hash er ikke et narkotikum. Det er underlagt narkolovgivningen (heraf din eklatante brøler); men det er et euforiserende stof ligesom LSD, psilocybin, mescalin eller: ALKOHOL. For alkohol er nemlig også et euforiserende stof.
  Du er tilsyneladende komplet uvidende om, at der er tre hovedgrupper af stoffer under narkolovgivningen.
  Det er de bevidsthedsudvidende (euforiserende, som nævnt ovenfor), de præstationsfremmende (eks. amfetamin som John F. Kennedy brugte i mange år eller kokain) og narkotiske stoffer, som f. eks. er alle dem, der stammer fra opiumsvalmuen (eks. morfin eller heroin).
  Christina E Sørensens indlæg kan tages meget seriøst, fordi det tydeligt fremgår, at hun har en stor viden og at hun har sat sig ind i tingene, uden at lade fordommene, som man egentlig ikke rigtig ved, hvor kommer fra, bestemme sin tilgang til emnet.
  Når der kommer et ungt menneske ind på en hospitalsafdeling med psykoser, så er det ubetinget skidt; men at det er sådan i praksis at men påstår, at hvis et ungt, psykotisk menneske bliver indlagt og det unge menneske har et hashbrug/misbrug at så skyldes psykoserne altid hashen, det er da vist videnskab af allerlaveste karakter. Det kunne jo være, at den unge havde psykoserne i forvejen og blot havde brugt hashen til at forsøge at dæmpe dem.
  Jeg havde for mange år siden en god veninde, som arbejdede på et større hospital og hun kunne fortælle mig at 9 ud af 10 narkomaner, som var indlagt på afdelingen, de havde røget hash. Så mente hun, at beviset var der: Altså at hvis man røg hash gik man videre til narkotikaen.
  Men 9 ud af 10 narkomaner har også taget kørekort på et tidspunkt eller drukket kaffe; men man bliver ikke narkoman af at få et kørekort eller af at drikke kaffe.
  Jeg ved ikke hvad dit kendskab er til fanden eller hans bedstemor; men bedstemoderen døde dog af dårlige undskyldninger og ikke fordi hun gik rundt i hashtåger.


  Fandens bedste mor døde pga. dårlige undskyldninger ..

Prøv sundhed gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement