Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Jens Ole · Pensionist

  Naturligt ???

  Jeg ved ikke om jeg har forstået jer ret, men ulighed har intet med vores natur at gøre.
  Ja. Vi bør hæve mindstelønnen og hæve de laveste socialydelser.
  Når det er sagt har det vigtigste for mig at vi i Danmark har et godt sikkerhedsnet, som fri sygehusbehandling for alle og sikring mod sygdom og arbejdsløshed, skoler og at vi drager omsorg for de som falder igennem maskerne i vores samfund.
  Er det på plads har jeg intet imod at virksomheder og selvstændige tjener gode penge.
  Men det er min klare overbevisning at vores sammenhængskraft og velfærdssamfundet er det fundamentale for Danmarks rigdom. Det har gjort det muligt at have en høj grad af sikkerhedsnet under borgerne og trods højt skattetryk kan man stadigt tjene styrtende med penge. Alle de lande vi sammenligner os med i Europa, som Holland, Belgien og andre velfærdssamfund er jo klart de, som har klaret sig bedst økonomisk, og det til trods for at de har det højeste skattetryk.
  De nøgne tal i indlægget fra Paul Tiedemann viser måske også at det nok er lidt klynk når velhavende i Danmark brokker sig over skattetrykket.
  Vi bør måske også tænke sådan . At hvis kun, få, får egentligt økonomisk fremgang når økonomien går godt. Så kan de som ikke får noget ud af det jo være fløjtende ligeglade med vækst og overskud på betalingsbalancen.

Prøv transport gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement