Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • I.R.Bertelsen · Borger, vælger og pens. lærer.

  God topledelse og hensigtsmæssig styring?

  Ja, man må sig undre over, at mange af vores øverst ansvarlige politiske ledere miskrediterer og mistænkeliggør de medarbejdere, hvis arbejdsbetingelser, de selv har det fulde ansvar for. Er faktisk overbevist om, at de fleste danskere har tillid til, at medarbejderne i det offentlige, i skat, i sundheds-, social- og undervisningssektoren er ordentlige mennesker, der passer deres arbejde og gør deres bedste for at få tingene til at fungere....til trods for, at de i dagligdagen har alt for mange bolde i luften grundet de omfattende personalenedskæringer.... og vist også pga manglende muligheder for fortløbende efteruddannelse, hvilket er absolut nødvendigt i ethvert "firma", hvis driften og arbejdsmiljøet skal sikres en fortsat stabilitet og udvikling.
  I stor udstrækning handler det om exel-ark-ledelse fra toppen. Relevante exel-ark kan være formålstjenlige som redskaber, men er kun en del af det værktøj, der skal i anvendelse til god styring og ledelse.
  ....
  I hele denne diskussion kan jeg fristes til at efterlyse kommentarer og synsvinkler fra den tidligere undervisningsminister, Christine Antorini, der så ivrigt, måærettet og meget personligt igangsatte hele skolereformprojektet. Flyverskjul?
  Under alle omstændigheder er det vigtigt, at vi alle tænker os rigtigt godt om, når vi skal til valgurnerne igen.
  ....
  PS: I dag har Inger Støjbjerg med åbent sind foreslået, at flygtninge skal placeres isoleret på nogle af vores øde øer. Smittefare? Fængsler?
  Gad vide, hvordan man vil rekruttere medarbejdere til den meget alsidige opgave ? Men nå, diskussionen om menneskesyn er jo en helt anden diskussion.--- Eller....?

Prøv kommunal gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement