Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Erik Pedersen ·

  Samarbejde eller enegang

  Uden stillingtagen burde vi danskere og EU som demokrater bane vejen og mulighederne for at det der ønskes og ikke af parterne i konflikten deltog med de demokratiske dialoger og ikke kampe som vi selv fik tæskene med i 1864 grundet i samme egoisme og nationalisme som parterne nu benytter.
  Og med eks eftflg i grænse fastlæggelsen,ed enorm hensyn til de absolut svageste i den dav konflikt mellem og forårsaget af samme såkaldte ideologier eller rettere faktorer, fanatismer om ens egen uovertrufne fortræffeligheder så dog via fotstsmdugheden og fornuftens brug som redskaberne til en grænsedragning bla, som aldrig desværre er brugt igen via den demokratiske dialog.
  Og læg især mærke til danske og hvilke samme politiske ideologier der skabte samme problematikker, som nu Spanien er ved at ramme.
  Og her var vort parlament og netop endnu da folketing den rette mægler forudsat adfærden er mulig med samme forstandige og fornuftige adfærds og handlings normer derfor ville have endog meget store muligheder for mæglernes rolle og aktive deltagelse.
  Men som bevidst sabotere alle muligheder bevidst endda, da erkendelsen desværre ikke er ang manglen på både viden og ønske om at påtage sig noget ansvar som altid nu både mef SOC og blå blok som store partier fuldstændigt og endda endnu engang svigter de og endda gør dét, som valgte demokratiske repræsentanter i og af en demokratisk stat i Europa.

Prøv sundhed gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement