Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Bertel Johansen · Maskinmester

  Re. til ovenstående.

  Claus Sønderkøge : Jeg finder det urimeligt at Du sætter lighedstegn imellem det demokratiske Spanien og etparti-diktaturstaten Kina, når det gælder den danske holdning til dissidenter/oprørere.

  For både Edward Snowden, Julian Assange og nu Puigdemont gælder det jo fælles, at de sætter sig op imod love og regler i frie demokratiske samfund der principielt er lig den danske statsform, og vel at mærke lande der på sæt og vis er allieret med DK.

  Og til Paul Sehstedt: Københavns Universitet kan naturligvis i forskningsøjemed invitere hvem de vil, men det forekommer mig, at det flosser lidt i moralen at invitere og promovere en person der er eftersøgt for statsundergravende virksomhed i et demokratisk land vi deler EU og NATO-medlemskab med.

  Der er mange måder at undergrave samfund på, og nu er det åbenbart også blevet moderne hos nogle at undergrave de demokratier de selv nyder godt af. Med blot en lille smule kendskab til europæisk historie, specielt spansk, er det åbenbart at støtte Puigdemont genopliver gammelt fjendskab fra borgerkrigens tid og bærer ved til splittelse og kaos. Borgerne i Catalonien er jo for resten heller ikke ganske enig i sagen, så Puigdemont repræsenterer ikke andet end kaos.

Prøv sundhed gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement