Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Erik Pedersen ·

  Skræk eller! Fra maskinmesteren

  Hvorfor vil df ud af, stort set alt og alle internationale og forpligtigende samarbejder.

  Som du dejligt tyder og beskriver Claus. så vil df mfl ud og helt væk fra disse demokratiske sikringer af borgerne.
  For kun endnu engang og IGEN at indføre diktaturet via "dén/dé såkaldte stærke styreformer og enmands diktature med endnu ét styre, som netop uden medvirken eller afstemninger overhovedet som de prøver at ødelægge men ikke selv følger de krav som df forlanger alle andre skal følge kun opstillet for df som ikke hverken gør eller vil følge kravene fremsat af dansk folkebedrags forenings ledelse.
  Som kun allerede nu , gør som de ønsker men kun reelt ender op med fylder egne personlige ambitioner og punge, som mm til overflod og partiet selv beviste er sket også med deres anti demokratiske adfærd med at tilbyde frikøbet af sig selv i vore demokratier, som EU også er skabt og pålagt at efterleve og sørme gør dét.
  Især da manglen på politisk ideologi hos dansk folkebedrags forenings ,, aldrig er eller har besiddet ideologier for og til befolkningen, velfærd og med de gode livs mulighed i fred og fordragelighed sammen og i samarbejde udvikles til gode for netop alle befolkninger, som EU er redskabet til.
  Og især med de europæiske dyrekøbte destruerende styreformer, stort set i alle afskygninger.
  Som nu af bla DANSK FOLKEBEDRAGS FORENING i Danmark, dog i et eller en form af samarbejde udsprunget fra dét EU samarbejde hvori de har de demokratiske friheder som vi alle endnu har og som både fælles og individuelt både benytter os af, hver dag i en udstrækning som aldrig før sket i dén og dé fælles europæiske demokratiske friheder,
  Hvor de fleste europæiske lande selv har valgt at deltage og bla for Norges vedk, som det land i hele EU og udenfor,også er helt ironisk det land der har indrettet sig frit til og ved, at påtvinge sig selv dé absolut fleste vedtagelser, uanset udformningerne. Som de står helt uden påvirkning af og formål med men kun kan vente ved døren på hvad EU medlemmerne fælles beslutter sig for er gældende.

  Men så selvfølgeligt også har alle besværlighederne med,.. Samt kære både maskinmester og medlemmer Som vi desværre også lider under og med og via jeres løgne manipulationer osv, har vi fravalgt på grund af samme propaganda metoder, som en vis tysker benyttede fra Ca 1936 -1945,i .HELE EUROPA OG ÉN MEGET STOR DEL AF RESTEN KLODEN OGSÅ måtte Lide UNDER OG MED.
  Kun begrundet i to betingelser som ingen befolkning havde valgt, og kun var mulige som er målet for df også benytter og blå blok med stærk medvirken fra nationalistiske og egoistiske frie spil og muligheder i vore demokratiers frihed for alle.
  Eks sidste sagsforløb med vor nuv statsminister og hans helt igennem upassende adfærd støttet af dansk folkebedrags forening.
  Så håbet er at befolkningen ikke bare i Danmark, men sørme også i EU og Europa tager stilling demokratisk mod at gentage sig selv endnu engang.

Prøv sundhed gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement