Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Erik Pedersen ·

  For eller imod demokrati? 😊

  For eller imod demokrati er vel punktet, som er glødende.
  At en del i én stat, har valgt demokratiske ledere, betyder intet for magtens centrale udøvere.
  Der ikke er demokrater trods de er valgt som demokratiske for og til samt med befolkningens tillid og sker sviget og de svigter alt demokratisk de er valgt til at udøve og efterleve også i dén spanske reg.
  Og med akkurat samme egoisme og udemokratiske fornægtelser, mod kun en del af samfundet som også dansk folkebedrags forening benytter, i alt hvad de forsøger sig med.
  Bla nu de tørklæder både A. G.L og jeg er vokset op med, og hvor alle og flertallet af kvinderne, bar hverdag både ude og hjemme. Da vi voksede op i vort demokrati.
  Og fremfor af fremføre saglige argumenter, er det alt udenoms, der skal og bliver pubulistisk fremført med brud på grundloven, af df
  Men slet ikke med de praktiske løsninger ang påklædning i det offentlige rum og off transport.
  Som er løst, da al identitet ved benyttelse af fælles løsninger både ang indkøb, køb og transport er løst.
  Samt at det er de religiøse udemokratiske vedtaget, evt med falske påståede og påtvugne love samt krav,igen helt udemokratiske endda mod kun det ene køn

  Derfor er både diskriminere og køns påtvinges, kun ud fra påståede ønsker,, som relt er magt udøvelser også helt anti demokratiske benyttet
  Hvor vort demokrati i bedste radikal Galskab, ikke tør tage stilling og vedtage at demokratiets love overruller alle andre påståede love og sekteriske som forlanges og med et meget meget lille antal udøves og forsøges i det offentlige rum
  Og vort demokrati skal og beskytter det enkelte individ, mod køns påtvugne normer og især når det kun er for og mod kun dét ene køn ,,,helt uden ligeret og ligeværd demokratisk.
  Og Danmark er og forbliver et demokrati, og har endda indført eks vis at påklædning eller mangel er anstødeligt og upassende.
  Og i dette falsk påståede religiøse krav mod, kun det ene køn,,, kun er og forbliver et magt misbrug, og skal være forbudt hvis ikke de meget meget få personer det TROR, at dette er religiøst bestemt.
  Men kan som borgere i vort demokrati nægte og være tvunget til at på forlangende at vise ansigtet for personale og grupper i offentlig tjeneste at skal tilkendegive sig personligt for vedkommende.
  Mens alle vi andre skal lade disse personer, der ønsker at bære disse påklædninger karnevals kostumer, kun kan være ligeglade og egentligt glade for at den frihed kan benyttes,, som alle andre er det for os alle.
  Og ang vor adfærd og påklædninger osv tilsvarende, når det foregår ansvarsfuldt og med respekten for alles frihed, i vort fællesskabs demokrati.

Prøv sundhed gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement