Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Vibeke Nielsen · Radiograf

  Danmark Anno 2018

  Det er ufattelig at man kan læse om offentlighedens OVERGREP på børn med en så tydelig accept fra befolkningen.
  Hvad sker der for Danmark?
  Er det et utpræget ønske om at kriminalisere hele befolkningen. så kun politikerne/embedsmænd går fri?
  Danmark har underskrevet FN's børnekonvention på lig linje med alle andre europeiske lande, dog er det kun i ¨menneskerettighedernes vugge¨man hører tale om juridiske og fysiske overgreb på børn som en aktuel løsning på et problem som samfundet har skabt ved at vedvarende undertrykke befolkningen gennem de sidste 20 år.

  Det er pinligt at se den manglende fremdrift på alle plan i Danmark, som havde ALLE forudsætninger for at klare sig godt, for blot 20 år siden.
  Så fordi man ikke kan løfte det sociale niveau i befolkningen, så sparker man fortsat løs på samfundets svageste medlemmer, uden tanke om hvordan dette vil medvirke til at forme fremtidens voksne, som skal pleje og varetage de ældre som nu lovgiver og kommenterer dette.

  Det er med tristhed man ser hvad der er gået tabt af ideologier og ønsker om en bedre fremtid for nationens borgere. Det er med gråd i hjertet, man ser menneskerne bevæge sig længre ud på planken som fører ned i afgrunden. Blot fordi politikerne og borgerne ikke har benyttet sig af de redskaber som kunne have være anvendt til at fordele magten på en mer positiv måde for BORGERNE.
  Det er jo borgerne, herunder også børn og syge, som betaler gildet. Hvorfor må de så ikke behandles anstændigt?
  Det er de voksne som i et samfund er børnenes rollemodelle og former fremtidens voksne, så hvorfor henvender man sig ikke til dem og kræver anstændig opførsel, i stedet for at gyve løs på forsvarsløse individer som åbenbart er blevet kutyme.

  Dybbøl mølle maler åbenbart stadig.....og man er ikke blevet klogere...

Prøv arbejdsmarked gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement