Dagens podcast: Derfor sender K-borgmester nødråb fra Sjælsmark

AJOUR: Sagsbehandlerne i Hørsholm bruger mange flere timer på at behandle sagerne om mistrivsel hos børn fra Sjælsmark, end hvad de gjorde for et år siden. Kommunen forsøger nu at råbe Christiansborg op for at få hjælp.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Der bliver brugt mange timer fra sagsbehandlerne i Hørsholm Kommune på problemerne med børns mistrivsel på Udrejsecenter Sjælsmark.

Derfor kræver kommunen hjælp til de ekstra udgifter, og kommunen har samtidig fjernet tre børn, der boede på centret.

Men måske har man slet ikke lovhjemmel til at gøre det, vurderer Ombudsmanden, og kommunen forsøger derfor at få de folkevalgte på Christiansborg til at hjælpe.

Altinget: ajour giver dig overblikket over denne sag i dagens udsendelse. Redaktøren for Altinget: social, Simon Lessel, er gæst.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Løkke i stort interview: Hellere et godt sundhedsforlig end et bredt forlig Løkke i stort interview: Hellere et godt sundhedsforlig end et bredt forlig Næste artikel Dagens podcast: Øget svindel og det med småt – det lærte vi af ny Britta-rapport Dagens podcast: Øget svindel og det med småt – det lærte vi af ny Britta-rapport
Her er de vigtigste dagsordener på socialområdet i efteråret

Her er de vigtigste dagsordener på socialområdet i efteråret

OVERBLIK: 10-års plan for psykiatrien, forbud mod profit på velfærd, barnets lov og fordeling af satspuljereserven. Det er bare nogle af de politiske drøftelser, der venter forude. Få overblikket over et hæsblæsende politisk efterår her.