Dagens podcast: Sådan går det med forhandlingerne om finansloven

AJOUR: Udlændingepolitik og flere penge til pensionisterne er de to store knaster i forhandlingerne om finansloven lige nu. Altinget: ajour gør status over, hvor langt regeringen og Dansk Folkeparti er fra hinanden i Finansministeriet.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Dansk Folkeparti vil have et paradigmeskift i udlændinge- og flygtningepolitikken, mens ordet "midlertidighed" er blevet det nye buzzword for regeringen.

Samtidig har Dansk Folkepartis forhandlere en række konkrete krav til, hvordan man kan justere på reglerne, så pensionisterne får flere penge til rådighed. Her er også satspuljen på spil.

Det er de to store knaster i finanslovsforhandlingerne lige nu. Altinget-journalist Kristine Korsgaard giver i dag i Altinget: ajour en statusopdatering på, hvad parterne skal blive enige om, før finansloven kan falde på plads.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Svindelsagen i Socialstyrelsen kan betyde reform af 'de svages finanslov' Dagens podcast: Svindelsagen i Socialstyrelsen kan betyde reform af 'de svages finanslov' Næste artikel Dagens podcast: Sådan går det med forhandlingerne om satspuljen Dagens podcast: Sådan går det med forhandlingerne om satspuljen
Her er de vigtigste dagsordener på socialområdet i efteråret

Her er de vigtigste dagsordener på socialområdet i efteråret

OVERBLIK: 10-års plan for psykiatrien, forbud mod profit på velfærd, barnets lov og fordeling af satspuljereserven. Det er bare nogle af de politiske drøftelser, der venter forude. Få overblikket over et hæsblæsende politisk efterår her.