Dagens podcast: Sådan går det med forhandlingerne om satspuljen

AJOUR: Hvad ved vi om de forskellige udfald af satspuljeforhandlingerne, og hvordan forsøger civilsamfundet at argumentere imod at fjerne satspuljen? Få et overblik over sagen i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forhandlingerne om satspuljen går ind i den absolutte slutspurt i denne tid, og Dansk Folkeparti og regeringen forhandler i den forbindelse om, hvorvidt puljen skal afskaffes eller mindskes.

Dansk Folkeparti vil sikre flere penge til i hvert fald pensionisterne og førtidspensionisterne med deres manøvre, og forhandlingerne sker i forlængelse af afsløringen af flere svindelsager.

Altinget: ajour sætter i dagens udsendelse fokus på, hvad vi ved om forhandlingerne.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Sådan går det med forhandlingerne om finansloven Dagens podcast: Sådan går det med forhandlingerne om finansloven Næste artikel Dagens podcast: De blå partier får alle noget ud af den nye satspuljemodel Dagens podcast: De blå partier får alle noget ud af den nye satspuljemodel
Trygfonden kaster redningskrans til sociale virksomheder i knibe

Trygfonden kaster redningskrans til sociale virksomheder i knibe

LÅNEGARANTI: Med en lånegaranti på 20 millioner kroner spænder Trygfonden et sikkerhedsnet ud under kriseramte sociale virksomheder. Det vil forhindre konkurser, men branchen har stadig brug for hjælp fra staten, mener Selveje Danmark.