Dagens podcast: Sådan går det med forhandlingerne om satspuljen

AJOUR: Hvad ved vi om de forskellige udfald af satspuljeforhandlingerne, og hvordan forsøger civilsamfundet at argumentere imod at fjerne satspuljen? Få et overblik over sagen i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forhandlingerne om satspuljen går ind i den absolutte slutspurt i denne tid, og Dansk Folkeparti og regeringen forhandler i den forbindelse om, hvorvidt puljen skal afskaffes eller mindskes.

Dansk Folkeparti vil sikre flere penge til i hvert fald pensionisterne og førtidspensionisterne med deres manøvre, og forhandlingerne sker i forlængelse af afsløringen af flere svindelsager.

Altinget: ajour sætter i dagens udsendelse fokus på, hvad vi ved om forhandlingerne.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Sådan går det med forhandlingerne om finansloven Dagens podcast: Sådan går det med forhandlingerne om finansloven Næste artikel Dagens podcast: De blå partier får alle noget ud af den nye satspuljemodel Dagens podcast: De blå partier får alle noget ud af den nye satspuljemodel
Børnerådet får ny formand

Børnerådet får ny formand

NYT JOB: Den nuværende formand i Dansk Flygtningehjælp, Agi Csonka, er blevet udpeget som ny formand for Børnerådet. Hun afløser Mette With Hagen på posten.