Løkke: Jeg kunne ikke indfri valgløfte

Lars Løkke Rasmussen i spørgetime onsdag. 3. maj 2016

SPØRGETIME: Jeg gik til valg på et udgiftsstop, men det kunne vi ikke indfri, lød det fra statsministeren, da Mette Frederiksen (S) og Lars Løkke Rasmussen (V) duellerede på kommunal velfærd.

Socialdemokratiets partiformand, Mette Frederiksen, bragte minusvækst i kommunerne på banen, da der onsdag var spørgetime med statsministeren.

Dette fik Lars Løkke Rasmussen til at påpege, at han ikke går ind for minusvækst, og at han heller ikke har haft mulighed for at gennemføre det udgiftsstop, som han gik til valg på.

"Jeg gik til valg på at have et udgiftsstop. Kunne jeg levere det? Nej, det kunne jeg ikke, fordi det var der ikke flertal for. Derfor fører vi en politik i øjeblikket, hvor der er realvækst i de offentlige udgifter," sagde Lars Løkke Rasmussen.

Se ordvekslingen ovenfor.

Forrige artikel Socialminister beder Ankestyrelsen undersøge tal nærmere Socialminister beder Ankestyrelsen undersøge tal nærmere Næste artikel LA: Vi kan ikke leve med dagpengeret til flygtninge LA: Vi kan ikke leve med dagpengeret til flygtninge