Se det nye debatpanel på Altinget: sundhed

DEBAT: De næste måneder vil en række nye debattører komme med indspark til den sundhedspolitiske debat på Altinget: sundhed. Mød de fem debattører her.

Altingets sundhedsportal har sammensat en nyt debatpanel med fem markante eller interessante stemmer fra sundheds- og medicinalverdenen, der i løbet af foråret vil stille skarpt på sundhedsdebatten. Du kan møde det nye debatpanel her.

Som læser er du også meget velkommen til at deltage i debatten. Det kan du gøre ved at sende dit debatindlæg til debat@altinget.dk.

Debatpanelet består af:

 

 Anne-Marie Vangsted
Direktør for Styrelsen for Patientsikkerhed

Anne-Marie Vangsted er uddannet cand.pharm. i 1984 og har siden 2015 været direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed. Hun har mere end 25 års erfaring inden for ministerområdet for sundhed, blandt andet som afdelingschef i Lægemiddelstyrelsen og vicedirektør i Sundhedsstyrelsen.

 

Andreas Hoff
Læge og regionsrådskandidat (S)

Andreas Hoff har været læge, uddannet fra Københavns Universitet, siden 2011. Han har siden 2006 beskæftiget sig med psykiatri og er i speciallægeuddannelsens sidste fase, men har ph.d.-orlov og forsker i organisering af behandling af lettere psykiske lidelser. Han stiftede i 2007 foreningen Psykiatrigruppen for MedicinStuderende. Han er desuden kandidat til Regionsrådet i Region Hovedstaden for Socialdemokratiet. 

 

Signild Vallgårda
Professor i sundhedspolitiske analyser, Københavns Universitet

Signild Vallgårda er uddannet historiker og er i dag professor i sundhedspolitiske analyser med fokus på forebyggelse på Institut for Folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet. Hendes forskning handler om sundhedspolitik både i historisk og nutidigt perspektiv.

 

 Tina Buhl
Cand.pharm. og kommunikationschef hos lægemiddelvirksomheden Celgene

Tina Buhl har siden 2011 været kommunikationschef og public affairs lead for lægemiddelvirksomheden Celgene. Tina Buhl er uddannet cand. pharm. og har mere end 20 års erfaring inden for lægemiddel- og medicoindustrien, hvor hun har beskæftiget sig med analyse, strategi, undervisning og rådgivning. Hun har de seneste ti år arbejdet med public affairs og corporate communication og har samarbejdet med en lang række patientforeninger.

 

Pernille Tanggaard
Lektor i sundhedssociologi og forskningsleder, Syddansk Universitet

Pernille Tangaard er kandidat i sociologi fra 1998 og blev ph.d. i 2002. Hun arbejder som lektor i sundhedssociologi og er forskningsleder for Sundhedsfremme på Institut for Sundhedstjenesteforskning på Syddansk Universitet. Hun har gennem de seneste ti år beskæftiget sig indgående med social ulighed i sundhed, nærmiljøer, arbejdsmarkedet og det danske sundhedssystem. Hun har siden 2006 siddet i redaktionen af tidskriftet Arbejdsliv og har ligeledes været medlem af bestyrelsen for Dansk Sociologi.

Forrige artikel Høreforeningen: Høretab tages ikke alvorligt nok Høreforeningen: Høretab tages ikke alvorligt nok Næste artikel Bloddonorerne: Danmark skal være selvforsynende med plasma Bloddonorerne: Danmark skal være selvforsynende med plasma