Se dagens corona-pressemøde: Din læge har tid til dig, også selv om du fejler andet end corona

CORONA: Vi har tid til patienter, så I skal ikke holde jer tilbage fra at ringe til jeres læge, sagde formanden for de praktiserende læger på onsdagens pressemøde med myndighederne. Se hele pressemødet her.

Praktiserende læger oplever stor nedgang i henvendelser og frygter, at mange syge holder sig tilbage med at ringe, fordi de tror, der kun er tid til at tage sig af coronaramte. Men "vi har tid,", lød budskabet fra formand Christian Freitag fra Praktiserende Lægers organisation på onsdagens pressemøde med myndighederne.

Også Søren Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen, Erik Brøgger fra Udenrigsministeriet og Anders Frandsen fra Rigspolitiet orienterede om den aktuelle situation og svarede på spørgsmål fra pressen. Se det hele her. 

Forrige artikel Sundhedsprofessor er optimistisk om genåbning: ”Man kunne starte med nogle af børnene” Sundhedsprofessor er optimistisk om genåbning: ”Man kunne starte med nogle af børnene” Næste artikel V foruroliget over læk fra fortroligt coronamøde i sikkerhedsudvalg V foruroliget over læk fra fortroligt coronamøde i sikkerhedsudvalg
Brostrøm: Vi har en dybt bekymrende alkoholkultur blandt skolebørn

Brostrøm: Vi har en dybt bekymrende alkoholkultur blandt skolebørn

INTERVIEW: Nye tal viser, at danske skolebørn fortsat er europamestre i druk. Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, ønsker et opgør med en usund alkoholkultur. Højere afgifter og aldersgrænser virker, men det er op til politikerne, hvilke værktøjer der skal i brug, siger han.