Berigede fødevarer på hospitaler

Genmodificerede fødevarer side om side med konventionelle produkter i supermarkederne, convenience food i abonnementsform og berigede fødevarer på de danske hospitaler. Det er Danmark om 16 år ifølge Landbrugsraadets adm. direktør, Klaus Bustrup.
Claus Iversen

Det mest banebrydende er imidlertid, at fødevarevirksomhederne har mulighed for at tilrettelægge en kostplan, der hen over ugen sikrer barnet i voksealderen, den syge på hospitalet, den stillesiddende eller fysisk hårdtarbejdende medarbejder den helt rigtige kostsammensætning.

Klaus Bustrup
Adm. direktør i Landbrugsraadet
Fakta
Fakta:
"Danmark på vej mod år 2020" udgives af forlaget Tiderne Skifter. I denne bog giver 23 centralt placerede og indflydelsesrige politikere, forskere, erhvervsfolk og aktive i den danske og europæiske kultur- og samfundsdebat deres signalement af Danmark år 2020.
Pris: 348 kroner.

Kilde: www.tiderneskifter.dk
I 2020 vil en stor andel af de danske råvarer blive forædlet helt frem til færdigretter og langt flere vil blive solgt gennem abonnementsordninger og leveret til forbrugerne på steder, hvor de i forvejen har et ærinde f.eks. gennem arbejdspladsen eller børneinstitutionen.

Sådan lyder vurderingen fra Landbrugsraadets adm. direktør, Klaus Bustrup, i en ny bog, "Danmark på vej mod år 2020", som tegner et billede af fremtidens danske samfund.

Det mest banebrydende er imidlertid, at fødevarevirksomhederne har mulighed for at tilrettelægge en kostplan, der hen over ugen sikrer barnet i voksealderen, den syge på hospitalet, den stillesiddende eller fysisk hårdtarbejdende medarbejder den helt rigtige kostsammensætning.

Det betyder et helt nyt syn på convenience food, der ikke længere fremstår som en modsætning til sundhed.

0:000:00