Coronavirus aflyser KL-topmøde

VIRUS: KL tager konsekvensen af regeringens opfordring til at udskyde eller aflyse arrangementer med mere end 1.000 deltagere. Derfor er Kommunalpolitisk Topmøde 2020 nu aflyst.

Kommunalpolitikernes store årlige træf i Aalborg er blevet aflyst.

Det oplyser KL i en pressemeddelelse.

Efter at regeringen og sundhedsmyndighederne har opfordret til, at alle arrangementer med mere end 1.000 deltagere droppes, har KL valgt at aflyse Kommunalpolitisk Topmøde 2020.

"Vi er naturligvis rigtig ærgerlige over, at vi er nødt til at aflyse vores delegeretmøde, som hvert år samler kommunalpolitikere fra hele landet for at drøfte de aktuelle kommunalpolitiske dagsordener og sætte retningen for KL's arbejde. Men der er ikke tvivl hos os om, at vi skal gøre, hvad vi kan, for at inddæmme smitterisikoen ved coronavirus. Derfor følger vi sundhedsmyndighedernes anvisninger meget nøje," udtaler KL's administrerende direktør, Kristian Wendelboe, i pressemeddelelsen.

Topmødet samler omkring 1.500 kommunalpolitikere, borgmestre, folketingspolitikere og interesseorganisationer, der sammen drøfter aktuelle kommunalpolitiske sager.

Derudover afholdes KL's delegeretmøde, der er organisationens øverste myndighed. Der er stadig en række procedurer i forbindelse med det møde, som skal klares, men KL har fundet en måde at gennemføre det på uden et fysisk møde.

Det aflyste møde skulle have fundet sted i Aalborg Kongres- og Kultur Center 19. til 20. marts.

 

Forrige artikel Regionerne overhaler regeringen: Klar med behandlingsråd fra 2021 Regionerne overhaler regeringen: Klar med behandlingsråd fra 2021 Næste artikel Statsministeren indkalder arbejdsmarkedets parter til møder om coronasmitte Statsministeren indkalder arbejdsmarkedets parter til møder om coronasmitte