Dagens podcast: Er sundhedsaftalen en centralisering eller ej?

AJOUR: Socialdemokratiet mener, at sundhedsaftalen er en centralisering af sundhedsvæsnets beslutninger, mens regeringen peger på de mange lokale tiltag i aftalen. Hvad er op og ned i den nye aftale? Det ser Ajour nærmere på.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tirsdag var en hel flok af ministre mødt frem i Statsministeriet for at præsentere den nye sundhedsaftale, som regeringen og Dansk Folkeparti står bag.

Førsteudfordreren til Lars Løkke Rasmussens statsministerpost, Mette Frederiksen, mener, at aftalen er en centraliseringsøvelse, men aftalepartierne selv peger på, at der er masser af lokale løsninger.

Bliver magten rykket til Christiansborg? Og hvorfor vælger regeringen i så fald at gøre det? Og hvilke løsninger har Socialdemokratiet?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse. Gæst er sundhedsredaktør Signe Løntoft.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Politisk Stuegang: Strid om psykologers behandlingsansvar er ren magtkamp Politisk Stuegang: Strid om psykologers behandlingsansvar er ren magtkamp Næste artikel Politisk Stuegang: En langtfra færdig reform Politisk Stuegang: En langtfra færdig reform
Politisk Stuegang: Der mangler ikke hænder i sundhedsvæsenet

Politisk Stuegang: Der mangler ikke hænder i sundhedsvæsenet

PODCAST: Hver femte pige i gymnasiet skal søge ind på sygeplejerskeuddannelsen, hvis vi skal fylde det nuværende antal pladser, siger en af eksperterne i denne udgave af Altingets sundhedspolitiske podcast. Alligevel lover både Venstre og Socialdemokratiet øget optag i fremtiden.