Dagens podcast: Løkke har presset et sundhedsudspil ud af Socialdemokratiet

AJOUR: Statsministeren barsler med en sundhedsreform og taler meget ofte om sundhedspolitik i sine offentlige optrædener. Nu har socialdemokraterne også fundet en sundhedsplan frem, så det taktisk vigtige politikområde ikke er uden S-idéer før et valg.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Kort før efterårsferien præsenterede Socialdemokratiet sine 12 punkter for, hvordan det danske sundhedsvæsen bliver styrket.

Blandt andet skal der 1.000 nye sygeplejersker ud på sygehusene, og så skal lægerne have et halvt års tjenestepligt i yderområderne.

Lars Løkkes konstante snak om sundhed satte fart i den socialdemokratiske proces for at få præsenteret et sundhedsudspil, så Venstre ikke overtager det område, som danskerne vægter som det vigtigste, når de skal sætte deres kryds.

Dagens udsendelse sætter fokus på Socialdemokratiets sundhedsudspil og har besøg af redaktør for Altinget: sundhed, Signe Løntoft.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Politisk Stuegang: Kommunerne er problemet Politisk Stuegang: Kommunerne er problemet Næste artikel Politisk Stuegang: Hospitalslæger vil have godt af seks måneder i almen praksis Politisk Stuegang: Hospitalslæger vil have godt af seks måneder i almen praksis
Politisk stuegang: Regeringen vil have alt for meget med i psykiatriplan

Politisk stuegang: Regeringen vil have alt for meget med i psykiatriplan

PODCAST: En 10-års-plan for psykiatrien skal fokusere på de alvorligt psykisk syge, mener eksperterne i denne omgang Politisk Stuegang. Lyt med, når Ole Toft, Sidsel Vinge og Leif Vestergaard Pedersen gennemgår de sundhedspolitiske udmeldinger i regeringens forståelsespapir.