Dagens podcast: Sådan går det med forhandlingerne om finansloven

AJOUR: Udlændingepolitik og flere penge til pensionisterne er de to store knaster i forhandlingerne om finansloven lige nu. Altinget: ajour gør status over, hvor langt regeringen og Dansk Folkeparti er fra hinanden i Finansministeriet.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Dansk Folkeparti vil have et paradigmeskift i udlændinge- og flygtningepolitikken, mens ordet "midlertidighed" er blevet det nye buzzword for regeringen.

Samtidig har Dansk Folkepartis forhandlere en række konkrete krav til, hvordan man kan justere på reglerne, så pensionisterne får flere penge til rådighed. Her er også satspuljen på spil.

Det er de to store knaster i finanslovsforhandlingerne lige nu. Altinget-journalist Kristine Korsgaard giver i dag i Altinget: ajour en statusopdatering på, hvad parterne skal blive enige om, før finansloven kan falde på plads.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Politisk Stuegang: Hospitalslæger vil have godt af seks måneder i almen praksis Politisk Stuegang: Hospitalslæger vil have godt af seks måneder i almen praksis Næste artikel Politisk Stuegang: Ros til PLO og ris til Overlægeforeningen Politisk Stuegang: Ros til PLO og ris til Overlægeforeningen
Politisk stuegang: Regeringen vil have alt for meget med i psykiatriplan

Politisk stuegang: Regeringen vil have alt for meget med i psykiatriplan

PODCAST: En 10-års-plan for psykiatrien skal fokusere på de alvorligt psykisk syge, mener eksperterne i denne omgang Politisk Stuegang. Lyt med, når Ole Toft, Sidsel Vinge og Leif Vestergaard Pedersen gennemgår de sundhedspolitiske udmeldinger i regeringens forståelsespapir.