Dagens podcast: Sådan går det med forhandlingerne om finansloven

AJOUR: Udlændingepolitik og flere penge til pensionisterne er de to store knaster i forhandlingerne om finansloven lige nu. Altinget: ajour gør status over, hvor langt regeringen og Dansk Folkeparti er fra hinanden i Finansministeriet.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Dansk Folkeparti vil have et paradigmeskift i udlændinge- og flygtningepolitikken, mens ordet "midlertidighed" er blevet det nye buzzword for regeringen.

Samtidig har Dansk Folkepartis forhandlere en række konkrete krav til, hvordan man kan justere på reglerne, så pensionisterne får flere penge til rådighed. Her er også satspuljen på spil.

Det er de to store knaster i finanslovsforhandlingerne lige nu. Altinget-journalist Kristine Korsgaard giver i dag i Altinget: ajour en statusopdatering på, hvad parterne skal blive enige om, før finansloven kan falde på plads.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Politisk Stuegang: Hospitalslæger vil have godt af seks måneder i almen praksis Politisk Stuegang: Hospitalslæger vil have godt af seks måneder i almen praksis Næste artikel Politisk Stuegang: Ros til PLO og ris til Overlægeforeningen Politisk Stuegang: Ros til PLO og ris til Overlægeforeningen
Nye tal: Kommuner afsætter flere penge til udsatte og ældre

Nye tal: Kommuner afsætter flere penge til udsatte og ældre

BUDGET: Kommunerne løfter budgetterne til udsatte børn og voksne med handicap. Men også de ældre er blevet prioriteret lokalt, viser gennemgang af budgettal. Oven i det kommer penge fra Folketinget til daginstitutioner og ældrepleje.