Dagens podcast: Snart skal en ny regering finde penge frem til det danske sundhedsvæsen

AJOUR: Når der engang bliver fundet en ny regering, så er en af de første opgaver på sundhedsområdet at forhandle økonomiaftalen med regionerne og kommunerne. Hvad betyder valgresultatet for den aftale, og hvad kommer det til at handle om?

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Mette Frederiksen og hendes mulige støttepartier sidder for tiden og forhandler om, hvordan landets kommende regering skal se ud.

Men der er også meget snart en økonomisk ramme for det danske sundhedsvæsen, der skal forhandles. Den kommende regering skal lave en økonomiaftale med regionerne og kommunerne.

Hvad har Mette Frederiksen lovet i løbet af valgkampen, som har betydning for de forhandlinger? Og hvad mener kommunerne og regionerne, at der først og fremmest er behov for at bruge penge på?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse, hvor sundhedsredaktør Signe Løntoft er gæst.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Politisk Stuegang: Der mangler ikke hænder i sundhedsvæsenet Politisk Stuegang: Der mangler ikke hænder i sundhedsvæsenet Næste artikel Politisk Stuegang: Sygeplejerskerne skal ikke belønnes for at forlade patienterne Politisk Stuegang: Sygeplejerskerne skal ikke belønnes for at forlade patienterne