Handicaporganisation udgiver magasin om HPV-vaccinen

HPV: Dansk Handicap Forbund er nu klar med et magasin om HPV-vaccinen. Magasinet indeholder primært indlæg fra personer, der er kritiske over for myndighedernes håndtering af HPV-sagen.

Dansk Handikap Forbunds direktør, Jens Bouet, skriver i forordet med foreningens formand, at læserne bør bruge andre kilder til at læse om vaccinens effekt. 
Dansk Handikap Forbunds direktør, Jens Bouet, skriver i forordet med foreningens formand, at læserne bør bruge andre kilder til at læse om vaccinens effekt. Foto: Dansk Handicap Forbund
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Myndighederne giver ikke et afbalanceret billede af HPV-vaccinens fordele og ulemper. Det mener man i Dansk Handicap Forbund, der nu er klar med et magasin om emnet (Læs der her). 

LÆS: Handicap-direktør afpressede styrelse i HPV-sag

Magasinet har blandt andet en række interviews med piger, der frygter, de har fået bivirkninger af HPV-vaccinen. Samtidig er der indlæg fra eksperter og aktører, der har været kritiske overfor myndighedernes håndtering af HPV-sagen. I magasinet er der også resumeer af forskningsresultater omkring HPV-vaccinens sikkerhed og effekt.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00