Podcast: Derfor mener Kammeradvokaten, at Seruminstituttets direktør bør fyres

AJOUR: Kammeradvokatens undersøgelse af en række dårlige sager i Statens Serum Institut er blevet offentliggjort. Konklusionen er, at den hjemsendte direktør bør fyres. Direktørens advokat afviser pure beskyldningerne. Altinget forklarer i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Ikke nok med at Statens Serum Institut har skullet håndtere en global pandemis indtog i Danmark.

Instituttet har også været uden sin egentlige direktør, Mads Melbye, der har været hjemsendt siden december 2019. Hvorfor han er blevet det, er Kammeradvokaten blevet bedt om at lave en redegørelse for.

Den har nu set dagens lys, og konklusionen er hård: Den hjemsendte direktør bør fyres. Melbyes advokat mener dog ikke, at den undersøgelse er meget værd – og afviser beskyldningerne.

Får de mange dårlige sager en mere generel betydning for Statens Serum Institut? Og hvad er op og ned i anbefalingerne om at fyre direktøren.

Det ser Altinget Ajour nærmere på i dagens udgave, hvor Altingets forskningsredaktør, Chris Lehmann, er gæst.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Politisk Stuegang med Søren Brostrøm Podcast: Politisk Stuegang med Søren Brostrøm Næste artikel Podcast: Er 20 års forebyggelse spildt, Søren Brostrøm? Podcast: Er 20 års forebyggelse spildt, Søren Brostrøm?