Sundhedsminister forbereder ny diabetesplan

DIABETES: Ellen Trane Nørby har inviteret eksperter og patienter med i arbejdet til at udforme den kommende diabeteshandlingsplan til 65 millioner. Se hvem hun mødes med.

Bedre forebyggelse og hurtigere opsporing af diabetikere. Det er bare nogle af målene for den kommende diabeteshandlingsplan, som sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) sammen med alle Folketingets partier, undtagen Enhedslisten, skal blive enige om.

Sundhedsministeren satte officielt gang i arbejdet med planen til 65 millioner, da hun torsdag mødtes med repræsentanter for patienter og de mange forskellige fagfolk, der arbejder med diabetespatienter.

”Jeg mødes med alle relevante aktører, så vi kan blive enige om den bedst mulige måde at løfte indsatsen over for de mange mennesker, der rammes af diabetes. Vi skal lytte til både eksperter, patienter og pårørende, hvis vi skal blive bedre til at opspore mennesker med sygdommen og sikre en endnu højere kvalitet i både behandling og omsorg over hele landet”, siger Ellen Trane Nørby.

Login