Sundhedsstyrelse-direktør: HPV-vaccinen er hjerteblod for mig

Klippet er leveret af Odense Universitetshospital og optaget ved OUH Talks.

TV: Børnevacciner er den enkeltstående teknologi i historien, som har reddet flest menneskeliv. Det sagde direktør for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, ved en tale på OUH om HPV-vaccinen. Se talen her.

5. april var Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, inviteret til at holde et oplæg ved det såkaldte OUH Talks, som bliver arrangeret af Odense Universitetshospital.

Her udlagde direktøren sagen og fortalte om op- og nedture undervejs. Efterfølgende var der debat med de fremmødte i salen.

Se hele talen ovenfor.

Forrige artikel Fortsat massiv kritik af bosteds-løsning Fortsat massiv kritik af bosteds-løsning Næste artikel Danske Regioner får ny næstformand Danske Regioner får ny næstformand
 • Anmeld

  Hanne Koplev · Dyrlæge

  Talen ses her:

  Talen ses her:
  http://www.ouhtalks.dk/wm497368

  Søren Brostrøm nævner ikke, at HPV-vaccinen IKKE er undersøgt for mulig kræftfremkaldende virkning.
  Både Gardasil og Cervarix indeholder aluminium, som er under kraftig mistanke for at kunne forårsage brystkræft jævnfør forskning af Dr. Philippa Darbre, UK og Prof. Ferdinando Mannello, It.

 • Anmeld

  Esben Gustavussen · Lektor,

  Se Brostrøms tale til lægerne på Odense Universitetshospital

  To forhold er bemærkelsesværdige:
  - Ikke een i denne forsamling af medicinere har et eneste nysgerrigt, kritisk eller opklarende spørgsmål at stille.
  - Brostrøm undlader helt at forholde sig til de mest centrale kritikpunkter: i forhold til vaccinen: den manglende placebotest, EMAs uvidenskabelige svar, de mange meldinger verden rundt om
  “adverse events”, usikkerhederne ved registerstudier, at denne vaccine har verdenshistoriens højeste indberetning af bivirkninger.