Sundhedsstyrelsen skal flytte

FLYTTEDAG: Sundhedsstyrelsen og de 130 medarbejdere skal på jagt efter nyt hovedsæde. Fremover er det kun Styrelsen for Patientsikkerhed og Lægemiddelstyrelsen, der skal have til huse på Islands Brygge.

Sundhedsstyrelsen skal snart flytte til et nyt domicil. Det sker ifølge Altingets oplysninger, fordi der ikke er plads til Sundhedsstyrelsen, Lægemiddelstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerheds medarbejdere på Islands Brygge, hvor styrelsen har haft til huse i en længere årrække. Det erfarer Altinget. 

Lægemiddelstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed blev udskilt fra Sundhedsstyrelsen i 2015 ved en historisk omfattende ommøblering på Sundhedsministeriets område. Her blev Sundhedsstyrelsen skåret ned til en historisk lille styrelse. 

Direktør for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, skriver om flytningen på Twitter: 

Forrige artikel LA og DF afviser nye rygeforbud LA og DF afviser nye rygeforbud Næste artikel Sundhedsministeriet står på sidelinjen i novo-proces Sundhedsministeriet står på sidelinjen i novo-proces
Flere sundhedsordførere på plads

Flere sundhedsordførere på plads

NAVNE: Rasmus Horn Langhoff bliver ny sundhedsordfører for S, mens den nyvalgte Stinus Lindgreen er sundhedsordfører for Radikale.