TV 2 dropper HPV-arrangement

HPV: TV 2 aflyser informationsaften, der skulle bruges i en opfølger til tv-stationens omdiskuterede dokumentar om HPV-vaccinen. Myndighedernes nye kampagne om vaccinen overflødiggør arrangementet, oplyser TV 2.

TV 2's informationsaften til forældre og børn, der skal HPV-vaccineres, bliver alligevel ikke til noget. Informationsaftenen, der også skulle filmes til brug i en ny HPV-dokumentar, er ikke længere aktuel, vurderer man hos TV 2.

Redaktionschef hos TV 2 Dokumentar Troels Jørgensen peger på, at Sundhedsstyrelsen, Lægeforeningen og Kræftens Bekæmpelse har lanceret en oplysningskampagne, der skal give svar på spørgsmål om kræft-vaccinens effekt og sikkerhed.  

”Ideen med optagelserne var at tage udgangspunkt i forældrenes tvivl og mange spørgsmål og på den måde bruge scenen til at vise seerne, hvad der er sket på området de seneste to år. Hvad ved vi i dag, hvad er de seneste forskningsresultater og har den nyeste viden fået nogle af aktørerne til at ændre holdning,” skriver Troels Jørgensen til Altinget om det nu aflyste arrangement.

Login