Valgpodcast: Hvorfor taler vi så lidt om sundhed i den her valgkamp?

AJOUR: Før i tiden har ventelister og kræftbehandlinger været store emner i debatten under folketingsvalgene. Men indtil videre er det meget sparsomt med sundhedsdebatten i denne omgang. Hvorfor?

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Både regeringen og Socialdemokratiet præsenterede i løbet af vinteren og foråret planer for det danske sundhedsvæsen.

Men de planer er ikke blevet brugt som den helt store løftestang under dette valg, hvor fokus i højere grad har været på nedslidning, udlændinge, miljø og klima.

Er der for lidt at vinde for partierne på sundhedsområdet? Og når de store partier i rød og blå blok har præsenteret store udspil for området - hvad kan man så komme med af nye tiltag, der kan tiltrække vælgere?

Altinget: ajour ser nærmere på det emne i dagens udgave, hvor sundhedspolitisk analytiker Ole Toft og politisk kommentator Erik Holstein er gæster i studiet.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Politisk Stuegang: Overbehandling og rutinekontroller fylder for meget Politisk Stuegang: Overbehandling og rutinekontroller fylder for meget Næste artikel Politisk Stuegang: Der mangler ikke hænder i sundhedsvæsenet Politisk Stuegang: Der mangler ikke hænder i sundhedsvæsenet
Eksperter: Stadig mange ubekendte i dansk vaccinestrategi

Eksperter: Stadig mange ubekendte i dansk vaccinestrategi

VACCINE: Sundheds- og plejepersonale og de over 80-årige vil sandsynligvis være blandt de første, der får tilbudt en godkendt vaccine mod covid-19, mener sundhedsøkonom Jakob Kjellberg og tidligere direktør i Sundhedsstyrelsen Else Smith. De peger begge på risikoen for benspænd i form af vaccineskepsis.