Fællesskabskonsulent med projektleder- og organiseringskompetencer søges til at udvikle vores medlemsorganisering
Kan du skabe engagement blandt vores medlemmer og brænder du for at understøtte tillidsvalgte i deres kontakt med medlemmer? Så er du måske BUPL Nordsjællands nye fællesskabskonsulent

"Jeg glæder mig til sammen med dig at systematisere arbejdet med at styrke vores organiseringsarbejde og TR-uddannelser. Vi har allerede et ambitiøst niveau for vores TR-uddannelse, men vi har brug for nye værktøjer og viden til at styrke alle aspekter af organiseringsarbejdet. Her bliver du central og du kan sætte dit præg på både jobbet og vores indsatser," fortæller Sidsel B. Pedersen, faglig sekretær. Vi er helt afhængige af, at pædagogerne finder os relevante og oplever BUPL som det naturlige fællesskab om både professionen og deres arbejdsliv. Det skal vi sammen søge nye svar på - også i dialog med medlemmerne, så værdien af medlemskabet øges. Det kan være gennem nye former for deltagelse og nye måder at involvere medlemmerne på. Her har vi brug for dine idéer, erfaringer og viden. Du kommer til at arbejde tæt sammen med både politisk valgte og kollegaer, der har deres udgangspunkt i kommunikation, analyse, profession, forhandling mv. Hvad skal du lave? Stillingen er nyoprettet, og vi søger dig som en ny og initiativrig kollega, der kan lægge de store linjer for organiseringsarbejdet og stå for tiltag og events, der både tiltrækker medlemmer og (videre)uddanner vores TR'ere. Det kræver en vedholdende indsats med et bredt fokus på organisering. Du skal blandt andet bidrage med at:
 • motivere og engagere medlemmer til aktivt at tage del i fællesskaber på arbejdspladserne og i fagforeningen.
 • organisering sker på alle niveauer i BUPL Nordsjællands daglige arbejde.
 • have ansvaret for at udvikle og vedligeholde TR-opgaven, stå for planlægning af TR-uddannelsesdage og konferencer, undervise TR mv.
 • omsætte data og undersøgelser til medlemsrettede indsatser og aktiviteter.
"Vi har en målsætning om, at BUPL i højere grad skal nå ud på arbejdspladserne og i det hele taget møde medlemmerne, hvor de er. Det gør vi gennem de valgte tillidsrepræsentanter og en række aktiviteter såsom netværk, pædagogiske træf mv. For at give endnu flere medlemmer mulighed for at engagere sig i BUPL, har vi dog behov for dine ideer og indspark," siger Pernille Riis, formand for BUPL Nordsjælland. Hvem er du? Vores forventninger til dig:
 • Du skal udfordre os med din faglighed, så vi kan flytte os sammen.
 • Du må gerne være vant til at tage initiativ, tage teten og drive arbejdsprocesser.
 • Du kan involvere medlemmerne og gøre deres ideer og drømme til en del af organiseringsindsatsen.
 • Du har politisk tæft, så du kan begå dig i en politisk ledet organisation.
 • Du må gerne have interesse for børn og unges univers og kendskab til organisationsarbejde.
 • Du synes, at det er vigtigt med et velorganiseret arbejdsmarked.
Du har måske en baggrund i fagbevægelsen, i en frivillig organisation eller arbejder med marketing. Du har måske ikke erfaring med alt vi nævner - og det er okay! Det vigtigste er, at du kan og motiveres af at arbejde målrettet med medlemsorganiseringen i BUPL Nordsjælland i samarbejde med os andre. Hvem er vi? BUPL Nordsjælland er professions- og fagforeningen for pædagoger, klubfolk og pædagogiske ledere i områdets 12 kommuner. Vi har kontor i Hillerød og snart flytter vi til en af Nordsjællands flotteste kontorbygninger i Allerød. Mange af os er dog lige så meget på farten for at møde tillidsvalgte og medlemmer eller for at forhandle løn og arbejdsforhold med kommunerne. Vi har en høj organiseringsprocent, som vi ønsker at bevare og samtidig skabe grobund for et stærkt medlemsdrevet BUPL. Vi tilbyder En spændende arbejdsplads med stærke værdier og holdninger til arbejdsmarkedet og pædagogers profession og vilkår. Vi er en arbejdsplads med gode kolleger med tværfaglig baggrund. Stillingen er på 37 timer med mulighed for aftale om lavere arbejdstid. Tiltrædelse 1. februar. Løn efter intern overenskomst for fagforeningen. Der er fleksibel arbejdstid med bl.a. mulighed for hjemmearbejde og muligheder for efteruddannelse. Du er velkommen til at kontakte kontorleder Martin Kaag på tlf. 6144 0067 hvis du har spørgsmål til stillingen. Skriftlig ansøgning mærket "Fællesskabskonsulent" sendes til BUPL Nordsjælland senest søndag den 13.december 2022. Der afholdes samtaler den 19. og 21. december 2022. Stillingen søges via knappen "søg dette job" her på siden.
  BUPL Nordsjælland er en fagforening, der repræsenterer cirka 5.500 pædagoger og klubfolk, herunder cirka 350 ledere, der primært arbejder i daginstitutioner, SFO, skoler, klubber med videre i 12 nordsjællandske kommuner. Som professionsfagforening har vi stærkt fokus på de pædagogfaglige rammer og vilkår og pædagogfagets udvikling.

  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen