Iderig konsulent med appetit på sundhedsområdet
Brænder du for at skabe værdi for borgere og patienter i mødet med sundhedsvæsenet? Har du mod på at realisere regionernes visioner om bedre sundhed for alle? Ser du det som en vigtig del af dit arbejde at understøtte topledere i at træffe de rette beslutninger, og har du lyst til at arbejde tæt på den sundhedspolitiske dagsorden? Så kom, og bliv konsulent i Danske Regioners Center for Sundheds- og Socialpolitik!

Dit nye team Som vores nye konsulent træder du ind i Team Forebyggelse og Kronisk Sygdom med 6 konsulenter, en studentermedhjælp og en teamleder. I teamet arbejder vi blandt andet med at styrke lighed i sundhed og skabe bedre forløb for borgerne i et nært og sammenhængende sundhedsvæsen. Vi har fx et særligt fokus på den voksende gruppe af mennesker med kronisk sygdom og multisygdom. Vi arbejder også med at udvikle svangreområdet til gavn for de fødende og deres familier. Endelig arbejder vi løbende med at udvikle data og viden på området fx i arbejdet med sundhedsprofilerne. Du bliver en del af et stærkt og engageret fagligt fællesskab, hvor vi prioriterer faglig sparring højt. Vi regner med, at du, ligesom os, er optaget af, hvordan sundhedsvæsenet møder borgerne bedst. Dine opgaver Fællesnævneren for dine og vores opgaver er: Politikudvikling, interessevaretagelse og implementering af strategiske tiltag. Alle indsatser foregår altid i tæt samspil med regionerne. Du skal blandt andet være med til, at:
  • udvikle politiske positioner og projekter inden for teamets fokusområder i samarbejde med dine kolleger
  • drive projekter og initiativer, så de leverer på de strategiske/politiske mål
  • sekretariatsbetjene udvalg, arbejdsgrupper mv.
  • udarbejde velformulerede beslutningsoplæg til politikere, koncerndirektører og styregrupper
  • udarbejde høringssvar i samarbejde med regionerne.
Dine kvalifikationer Vi er på udkig efter dig, som har viden om, og lyst til, at arbejde med de sundhedspolitiske dagsordener. Du er løsningsorienteret, kan drive processer og arbejde selvstændigt og struktureret. Du har blik for interessentlandskabet, du formår at skabe gode relationer til de andre aktører på sundhedsområdet, og du forstår vigtigheden af det løbende, tætte samarbejde med de fem regioner. Du har en relevant akademisk uddannelse, som fx cand.scient.pol., cand.mag., cand.scient.san.publ. eller lignende. Desuden forventer vi, at du:
  • har nogle års erfaring fra en politisk organisation, fx en interesseorganisation, centraladministrationen, en region eller en kommune
  • er en dygtig interessevaretager og har et godt blik for strategi og politik
  • er idérig og har lyst til at udvikle sundhedsvæsenet
  • kan kommunikere klart og overbevisende i skrift og tale
  • er en solid holdspiller, der kan skabe gode relationer til regionerne og øvrige samarbejdspartnere.
Din nye arbejdsplads Du bliver ansat i Center for Sundheds- og Socialpolitik, hvor du får omkring 40 engagerede kolleger. Vi arbejder med forebyggelse og kroniske sygdomme, patient- og borgerinddragelse, psykiatri, sundhedspersonalets kompetencer samt de forskellige behandlingsområder i sundhedsvæsenet. Du bliver en del af et center, hvor der er et spændende fagligt miljø og ikke mindst et godt kollegaskab. Du kommer til at samarbejde bredt på tværs af husets øvrige teams og centre og - ikke mindst - med regionerne og andre øvrige samarbejdspartnere. Vi tilbyder Når vi spørger medarbejderne, hvorfor Danske Regioner er en god arbejdsplads, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, stort ansvar, fleksible arbejdsforhold, aktiv personaleforening og et godt kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau. Læs mere om Danske Regioner som arbejdsplads her. Sådan søger du Send din ansøgning senest 18. juni. Vi forventer, du kan tiltræde 1. september 2023. Vi holder første runde af samtaler i uge 25 og anden runde i uge 26/27. Vi bruger test mellem første og anden samtalerunde. Stillingen søges via knappen “Søg dette job" her på siden. Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte centerchef Thomas I. Jensen på 2917 0933 eller teamleder Anna Bachmann Boje på 2933 6326. Danske Regioner er en røgfri arbejdsplads, og vi opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge stillingen.
Om Danske Regioner
Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de fem regioner og har til opgave at yde en professionel betjening af Danske Regioners politiske ledelse.

Vi er den drivende kraft i udviklingen af sundhedsvæsenet, den førende stemme i den sundhedspolitiske debat, og vi arbejder for attraktive levevilkår og et godt miljø i alle dele af Danmark.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00