To innovative konsulenter til krydsfeltet mellem sundhed, digitalisering og politik
Vil du bruge dit talent på at udvikle det digitale sundhedsvæsen og bidrage til, at nye teknologier kan hjælpe de sundhedsprofessionelle med at frigive tid til omsorg, behandling og pleje? Kan du gribe gode idéer og trykteste dem ved at indhente data fra analyser og omsætte det til interessevaretagelse? Formidler du knivskarpt, når du skaber overblik og struktur over et komplekst materiale? Så kom, og bliv en af vores to nye, dygtige konsulenter i Danske Regioners Center for Sundhedsinnovation.

Din nye arbejdsplads Du bliver en del af Team Digitalisering og Teknologi, som hører til i Center for Sundhedsinnovation. I centret varetager vi regionernes interesser inden for områder som innovation, teknologi, digitalisering og life science. Vi har et tæt samarbejde med regionerne, samt andre fællesoffentlige samarbejdspartnere og større interesseorganisationer. Dine arbejdsopgaver Fællesnævneren for dine opgaver i teamet er: Politisk interessevaretagelse for at kunne udnytte potentialerne i digitalisering og nye teknologier, hvor der arbejdes på både det politiske, strategiske og projektnære niveau. Vi arbejder på at skabe et robust og fremtidssikret sundhedsvæsen til glæde for både borgere og sundhedsfaglige medarbejdere. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:
 • udarbejde politiske udspil, skabe alliancer samt planlægge og afholde arrangementer, der sætter dagsordenen
 • udarbejde beslutningsoplæg til politikere, koncerndirektører og styregrupper
 • sekretariatsbetjene bestyrelser, styregrupper og arbejdsgrupper i samarbejde med kolleger
 • deltage som repræsentant for Danske Regioner i forskellige beslutningsfora
 • bidrage til forhandlingsforløb som fx økonomiaftaler, fællesoffentlige strategier og overenskomster
Om dig Du har lyst til at betjene toppolitikere, og måske har du erfaring fra ministerier, store interesseorganisationer eller en anden politisk styret organisation med stor kompleksitet. Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med sundheds- eller digitaliseringsområdet, men vigtigst er det, at du er motiveret for at arbejde med sundhedspolitiske dagsordner i krydsfeltet mellem innovation, teknologi og digitalisering. Du har generalistkompetencer, politisk tæft og en flydende pen. Du har evnen til at bevæge dig på både det politiske, strategiske og projektnære niveau. Du har en relevant akademisk uddannelse som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende og har gerne erfaring fra lignende job. Derudover forventer vi, at du:
 • kommer med en god energi og gode idéer
 • bliver motiveret af at omsætte de gode idéer til politiske initiativer
 • går op i at være dygtig skriftligt og har en analytisk tilgang
 • formår at bevare overblikket og planlægge langsigtet
 • kan lide at tage ansvar ved at eksekvere ud fra et givet politisk mandat
 • har nemt ved at skabe gode relationer til kolleger og samarbejdspartnere.
Vi tilbyder Siger du ja til at arbejde hos os, får du et afvekslende job, hvor vi prioriterer mulighed for faglig sparring i teamet. Vi har gode fysiske rammer, og du kommer til at indgå i et dynamisk center med 19 åbne, ambitiøse og allianceskabende kolleger. Her trækker vi på hinandens kompetencer og vægter både fagligt og socialt engagement højt. Når vi spørger medarbejderne, hvorfor Danske Regioner er en god arbejdsplads, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, stort ansvar, fleksible arbejdsforhold, aktiv personaleforening og et godt kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau. Læs mere om Danske Regioner som arbejdsplads her. Sådan søger du Ansøgningsfristen er den 19. marts. Vi afholder første runde af samtaler 21. og 22. marts, herefter vil der være skriftlig test og personlighedstest. Anden samtale afholdes 27. marts. Vi forventer ansættelse pr. 1. maj 2023. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Sine Mainz på 6124 2579, sim@regioner.dk eller centerchef Lilse Svanholm på 2490 1988, lilsv@regioner.dk. Danske Regioner er en røgfri arbejdsplads, og vi opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.
  Om Danske Regioner
  Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de fem regioner og har til opgave at yde en professionel betjening af Danske Regioners politiske ledelse.

  Vi er den drivende kraft i udviklingen af sundhedsvæsenet, den førende stemme i den sundhedspolitiske debat, og vi arbejder for attraktive levevilkår og et godt miljø i alle dele af Danmark.

  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen