Vicedirektør med en passion for at fremme sundhedsteknologi
Ny Vicedirektør søges til Region Hovedstadens Center for IT og Medicoteknologi (CIMT). Personen skal spille en bærende rolle i at sikre, at CIMT fortsat er Danmarks førende sundhedsteknologiske organisation med 1.100 medarbejdere og 1,9 mia. kr. i årligt budget.

Den nye Vicedirektør træder ind i en toplederstilling, der både favner den strategiske udvikling af sundhedsteknologi, styrkelse af samarbejdet med hospitalerne og styrkelse af et stærkt samlet CIMT. Personen vil stå i spidsen for ca. 460 medarbejdere og i alt 22 ledere fordelt på Infrastruktur, Medico, Drift, Support samt AKUT og Facility området. Som en del af direktionen i CIMT har man stor indflydelse på regionens samlede digitale retning. Hos os handler digitalisering om liv. Her bidrager digitaliseringen blandt andet til at løse arbejdskraftsudfordringerne på hospitalerne, sikre mere værdi af sundhedsdata og understøtte patienten i hjemmet. Blandt den nye Vicedirektørs ansvarsområder kan nævnes:
 • Ansvar for 3 vigtige domæneområder i tæt samarbejde med hospitalerne:
 • Akut domæne, som indebærer strategisk forretningsudvikling sammen med Akutberedskabet (1813/112, ambulancetjeneste og transport af patienter)
 • Medico domæne, der, der håndterer ca. 130.000 stykker udstyr til en samlet værdi af over 7 mia. kr. på regionens hospitaler. Dette indebærer overvågning, support, logistik osv.
 • Facility Management domæne, der blandt andet digitaliserer de ny hospitalsbyggerier med sterilcentral og logistiksystemer
 • Sikre operationel, strategisk og teknologisk udvikling af it-infrastruktur, it-brugerudstyr og medicotekniske apparaturer; herunder også opfølgning på driftspåvirkende hændelser samt sikring af stabil og effektiv drift 24/7
 • Sikre hurtig og kompetent rådgivning i hverdagen gennem 24/7 servicedesk og on-site support på alle regionens hospitaler indenfor it-tekniske services og medicoteknologi
Efter 12 måneder i stillingen har den nye Vicedirektør haft succes i stillingen, hvis personen:
 • har fået tillid og fremdrift indenfor sine domæner
 • indgår som et proaktivt medlem af CIMTs direktion, og trækker tværgående opgaver samt sikrer samarbejde og sammenhæng
 • har skabt en fortsat udvikling i organisationens evne til proaktivt at reagere på hændelser fx gennem ledelse af regionens Cyber-beredskab, kontinuerlige udvikling af Cyberovervågning, redundant driftsset up m.v.
 • har skabt en klar vision for fremtidens infrastruktur, drift og support, så vi arbejder yderligere med fx cloud, omkostningseffektivitet og klimaoptimering
Kandidatprofil Den foretrukne kandidat er en erfaren og teknologisk vidtspændende person med en passion for it og alle dets aspekter, og har en akademisk baggrund. Dette indebærer bl.a. en bred erfaring med it-infrastruktur, digitalisering, driftssikkerhed og support. Personen er en stærk leder med erfaring inden for både strategi og forretnings-udvikling. Igennem sine tidligere tiltag har personen skabt dokumenterede resultater indenfor komplekse teknologiske løsninger, der kun kan opnås gennem stærke og velfungerende samarbejdsrelationer. Det anses som en bonus, hvis kandidatprofilen har erfaring med medicoområdet og det offentlige sundhedsområde. Ansættelsesvilkår Der tilbydes attraktive ansættelsesvilkår, og stillingen besættes i henhold til Danske Regioners Aftale for Chefer. Lønniveauet ligger på kr. 1.150.000 årligt, inkl. kontrakttillæg og pension. Ansættelsessted er Borgervænget 7, København Ø. Forventet tiltrædelse snarest muligt. Ansøgningsprocedure og yderlige information Region Hovedstaden og CIMT samarbejder med det internationale firma Executive Search firma, Friisberg & Partners International, som står for rekrutteringsprocessen til denne stilling. Ansøgning og CV uploades til Region Hovedstadens rekrutteringssystem senest 30. oktober 2022. Kontakt CIMTs direktør Torben Dalgaard på 5132 3336 for nærmere information om stillingen. Læs mere om CIMT på regionens hjemmeside. Processen forventes afsluttet i uge 47. Som en del af processen gennemføres testforløb hos Waves Seville, og der indhentes referencer efter aftale med ansøger.

  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen