DTL udvider

KORT NYT: Dansk Transport og Logistik bliver nu forretningspartner for sine 3.100 medlemmer, som dermed kan se frem til flere serviceydelser fra organisationen.
Indtil i dag har DTL fokuseret på at forbedre transporterhvervets vilkår til at drive forretning på de danske veje og baner og på at tale branchens sag i medierne. Men nu bliver DTL også en organisation, der forbedrer medlemmernes økonomi via gode tilbud og rådgivning.

"Vi har som den største erhvervsorganisation inden for transport gode muligheder for at forhandle attraktive tilbud og muligheder for vores medlemsvirksomheder. Det har vi også gjort hidtil med f.eks. en supergod forsikringsaftale med Codan - en aftale, der betyder, at mange af DTL's medlemmers kontingent til DTL tjenes hjem alene ved Codan-aftalen. Men nu opretter vi DTL Fordelspartner med mange flere muligheder og tilbud som f.eks. leasing, professionel rådgivning og udstyr til meget attraktive priser. Foreløbig har vi ansat fem dygtige medarbejdere, der har masser af fordele for vores medlemsvirksomheder med i tasken, når de svinger ind på parkeringspladsen hos medlemmerne," siger DTL's adm. direktør, Erik Østergaard.

Med dette tiltag er DTL nu en større organisation, som har en bredere palet af fordele for sine medlemmer. Erik Østergaard mener, at denne udvikling er særligt kærkommen i en tid, hvor mange af organisationens medlemmer rammes af den økonomiske krise.

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00