Transportminister revser SAS

FLYSIKKERHED: Transportminister Hans Christian Schmidt (V) ser med stor alvor på sagen om SAS' ureglementerede flyvninger. Han vil nu rette direkte henvendelse til bestyrelsesformanden for SAS.

For mig er det helt afgørende, at det er sikkert at flyve i Danmark og med dansk indregistrerede fly. Sikkerheden kan ikke være til diskussion. Én overskridelse af et luftdygtighedsdirektiv er én overskridelse for meget.

Hans Christian Schmidt (V)
Transportminister

Transportminister Hans Christian Schmidt langer ud efter SAS, efter Statsrevisorerne har kritiseret SAS for rod med flysikkerheden, fordi SAS har foretaget 6.000-10.000 ureglementerede flyvninger. 

Ministeren understreger, at det er helt uacceptabelt, at der foretages ureglementerede flyvninger, og forsikrer, at han vil hive fat i SAS' bestyrelsesformand for at betone alvoren i sagen.

"For mig er det helt afgørende, at det er sikkert at flyve i Danmark og med dansk indregistrerede fly. Sikkerheden kan ikke være til diskussion. Én overskridelse af et luftdygtighedsdirektiv er én overskridelse for meget," udtaler han i en pressemeddelelse. 

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00