Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge

Et hav af konferencer, debatter og lovforslag er omdrejningspunktet i den kommende uge på det grønne område. Få overblik her.

Miljøminister Lea Wermelin (S) skal torsdag i åbent samråd om Naturstyrelsens salg af træ til en russiskejet virksomhed. 
Miljøminister Lea Wermelin (S) skal torsdag i åbent samråd om Naturstyrelsens salg af træ til en russiskejet virksomhed. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Andreas Arp

Godmorgen og velkommen til ugens grønne overblik.

Som protektor for det offentligt-private partnerskab ”State of Green” starter Kronprins Frederik ugen ud med – i selskab med klimaminister Dan Jørgensen (S) – at besøge en række danske virksomheder, der beskæftiger sig med energieffektive løsninger. Der er tale om virksomhederne Velux, Schneider Electric Danmark, Rockwool Danmark og Kalundborg Symbiose.  

I Altingets gård inviterer Mandag Morgen på samme tid til formiddagsdebat om EU’s klimaindsats. Debatten indledes medet oplæg fra Jens Mattias Clausen, der er EU-chef i tænketanken Concito, inden at der er debat mellem Morten Helveg Petersen (R), Nikolaj Villumsen (EL) og Isabella Arendt (KD).

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00