Grønt overblik: Det skal du holde øje med

”Naturens Uge” byder både på anbefalinger om bioressourcer, et samråd om Lynetteholmen, et valg og så skal EU’s energiministre finde løsninger på et af tidens mest akutte problemer: de skyhøje energipriser. Få overblik over ugen her.

De har været der flere gange før, og i den kommende uge går det løs igen. Miljøminister Lea Wermelin (S) og transportminister Trine Bramsen (S) er igen kaldt i samråd om Lynetteholm. 
De har været der flere gange før, og i den kommende uge går det løs igen. Miljøminister Lea Wermelin (S) og transportminister Trine Bramsen (S) er igen kaldt i samråd om Lynetteholm. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Andreas Arp

Godmorgen og velkommen til en ny uge i dansk politik, hvor programmet fortsat bærer præg af, at Folketinget ikke er åbnet endnu, og at valgtrommerne buldrer videre.

Få overblik over ugens grønne højdepunkter herunder.

Det er uge 36, og det betyder traditionen tro, at mandagen markerer startskuddet på Naturens Uge. Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådet står bag initiativet, der stiller skarpt på, hvordan man kan få mere natur ind i børns hverdag. Årets tema er den nære natur.

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00